Свободно време

Дневен хороскоп за 27 юни

Спокоен ден

27.06.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде сравнително спокоен, интересен. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева. 

Овен
Изобретателни сте и в състояние да намерите необичайно приложение на познати неща. Използвайте оригиналните си хрумвания, за да довършите започнати строителни дейности или такива, свързани с домашния интериор.

Телец
Ще успеете да довършите нова разработка, чийто финал зависи само от вашите знания и умения. Адмирациите ще са за целия колектив, но при вас лично е възможно да има и кариерен напредък. Не се главозамайвайте от успехите.

Близнаци
Не отказвайте на покана за професионална дискусия с колеги от бранша. Ще имате възможност да презентирате свършеното до момента и предстоящите проекти. Със сигурност ще намерите, ако не спонсори, то поне последователи. А не е изключено да успеете да продадете някоя от идеите си.

Алфа жените в зодиака

Рак
С обичайните занимания ще се справите без особени усилия. Ще разполагате със свободно време, което е желателно да използвате за издирване и усвояване на актуална информация във вашата област. Ще попаднете на интересни данни, особено ако работите в областта на транспорта и комуникациите.

Лъв
Импровизирана покана за среща с приятели ще ви зарадва. Не я пропускайте, независимо че заниманията през деня може да са били уморителни. Темите на разговор ще са интересни, ще чуете различни мнения по въпроси, които живо ви интересуват, а някои от приятелите ще ви предложат и помощ за дейностите, които ви затрудняват.

Тъмната страна на Рака

Дева
Не се отказвайте от възможността за кратка командировка. Някой от новите ви познати ще се окаже привлекателна личност с вашия начин на мислене и много общи интереси. Не е изключено помежду ви да пламне искра.

Коментирай