Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли

Напрежение за Телците

08.07.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

По стечение на обстоятелствата през тази седмица ще сте много по-заети от обикновено. Както се казва, ще имате работа за целия китайски народ и за сутрин, и за следобед. Ситуацията не само че няма да ви стресира, а напротив, ще ви мобилизира. Ще се справите достатъчно бързо и достатъчно качествено, но до голяма степен за сметка на съня и развлеченията си.

Възможно е да получите подсказки от близки приятели, че има варианти да промените работното си място. Във ваша полза е да не бързате. Не взимайте окончателни решения, ако не разполагате с подробна и точна информация за условията.

Единственият ви финансов „проблем“ ще е, че ще ви се иска да си позволите и това, и онова, и другото. Ще разполагате с достатъчно средства, но ще ви е трудно да направите избор. Няма причини за безпокойство, можете да разчитате изцяло на семейството. Оставете ги да решат тази дилема вместо вас. Романтичните преживявания ще са по-интензивни за необвързаните царствени персони.

Какво да правите, ако никой не харесва половинката ви

Дева

Високите температури подтикват към мързел. Особено в средата на лятото. Мисълта за море, природа, почивка и коктейли убедително прогонва мисълта за работа и кариерен напредък. Така е, но понеже всички знаят, че на вас може да се разчита, най-вероятно ще ви възложат интересен проект, който ще ви заинтригува и амбицира. Освен това ще активира въображението и творческия ви потенциал. Не обсъждайте с никого перспективните си планове. Благодарение на тях след време ще успеете да защитите личните си интереси.

Уважавайте желанията на близките си и не ги критикувайте непрекъснато. Дайте им лична свобода и лично пространство, а те ще ви се отблагодарят с привързаност и отзивчивост. Овладейте изкушението да създавате любовни връзки „на инат“. За да отмъстите на бивш партньор или да накарате сегашния да ревнува. И в двата случая резултатът ще ви навреди.

Везни

Спокойно и безметежно ще е настроението на работното място. Дали заради горещините, дали от отегчение, но всеки ще си гледа работата, никой няма да се опитва да натрапва мнението си на останалите, а шефът няма да прави забележки за дреболии. Текущите задачи няма да ви изненадат и понеже ще сте спокойни, в добро настроение, ще се справяте по-бързо от обикновено. Със сигурност ще очаквате поне похвала за добре свършената работа (и ще я получите), но на повишение на този етап не се надявайте.

Намерете начин да повишите квалификацията, знанията и да подобрите уменията си. Използвайте възможностите на световната мрежа. Всякакви уебинари или други неприсъствени форми на обучение ще са ви от полза. Особено ако са безплатни.

По отношение на финансите бъдете предпазливи. Консултирайте действията си с професионалисти и не вярвайте на външни внушения за печеливши сделки.

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Скорпион

Нищо не би могло да възпрепятства напредъка ви, ако сте достатъчно активни, инициативни и самостоятелни. При това във всички направления. През първите дни от седмицата приоритетни ще са въпросите, свързани с професионалната реализация. Всяка допълнително свършена работа ще е източник и на допълнителен доход.

Може да не е голям, но ще е навременен. Успоредно с това ще трябва да „отхвърлите“ и някои домашни задължения, които от доста време отлагате. Ако е било основателно, то сега причините за отлагането вече няма да са актуални и няма как, щете не щете ще се наложи да си свършите работата.

Ежедневната работа няма да ви лиши от почивка. Ще разполагате с достатъчно свободно време и достатъчно подходяща компания, за да си организирате каквито ви се искат развлечения. За предпочитане е да са „нискотарифни“, а както знаете, близкият контакт с природата може да се осъществи и съвсем безплатно.

Коментирай