Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли

Напрежение за Телците

08.07.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Предстои динамичен период, наситен с преживявания и емоции. Ще се наложи да действате бързо, но не и прибързано, навременно, но не и хаотично. Отношението на околните ще ви покаже високата им оценка и ще ви зареди със самочувствие. Погледната отстрани, ситуацията ще създава впечатление, че нищо не може да бъде направено без участието ви и че никой не може да се справи без препоръките ви. Може да е малко затруднително, но ще ви даде възможност да стабилизирате позициите и да утвърдите авторитета си.

Въздържайте се от участие в случайни и развлекателни разговори на работното място. Няма как да спрете клюките, но поне ще блокирате възможността да ви въвличат в интриги.

Не се надявайте на планирани допълнителни приходи. Ако получите такива ще е въпрос на случайност, награда на състезание, викторина или печалба от моментна лотария. Стойността им, разбира се, ще е минимална и няма да се отрази сериозно на финансовото ви състояние. Ще се отрази положително на личните отношения, защото ще можете да организирате някакво развлечение за близките си и любимия човек.

5 причини приятелите да са толкова важни

Козирог

Често ще се налага да излизате от състоянието на обичайния си комфорт. Всички задачи, които ви възлагат ще са познати, изпълними, но спешни. А нерядко ще сте принудени да вършите няколко неща едновременно. Хубавото е, че сте в състояние както да се концентрирате, така и да разпределите вниманието си, когато се налага. Околните ще са непривично дружелюбни, дори колегите ще ви предлагат съдействие.

Подхождайте предпазливо към опитите им за сътрудничество, имайте си „едно наум“, че може да се опитват да се възползват от грешките ви. Романтични преживявания ще има и ще са впечатляващи, стига да не започнете любовен роман на работното място. Ще си навлечете проблеми, с които ще се налага да се справяте дълго и досадно.

За почивки и развлечения се съобразете с желанията на членовете на семейството. Ще оценят усилията ви и ще ви зарадват с куп дребни, но приятни изненади.

Водолей

Признайте си, нерядко се случва да попадате във „филмови ситуации“, които дори не сте и предполагали. Може да са странни, но пък удовлетворяват жаждата ви за приключения. Сценарият ще е подобен през тази седмица. Изненадите ще са различни, понякога смешни, понякога странни, но в никакъв случай вредни.

Ще са просто поредният елемент от биографията ви, за който ще можете да разказвате в приятелска компания. Ще се отразят положително на въображението ви и е много вероятно да ви споходят оригинални идеи за разширяване на бизнеса или професионалното ви влияние. Внимавайте с кого ги споделяте. Даже помислете дали изобщо трябва да ги споделяте, докато са в „суров“ вид. Направете го в момент, в който ще можете да презентирате успехите си и да спечелите привърженици.

Не пропускайте участие в публични мероприятия, свързани както с професионалните, така и с неформалните ви интереси. Ще разширите кръга на познатите си и възможностите за изява. Личните отношения ще са спокойни, и дори да е имало някакви търкания в семейството, ще загубят остротата си.

Риби

Ще се наложи да се справите с някои сложни житейски ситуации повече от веднъж. Единият ви помощник е силната ви интуиция, а другият са близките приятели, на които имате безпрекословно доверие и могат да ви споделят опита си. Не е изключено тези ситуации да са в резултат на предишни ваши действия. Фактът, че се появяват със закъснение до известна степен омекотява ефекта им.

Освен това е подсказка, че трябва да анализирате по-задълбочено действията си. Обстановката на работното място на моменти ще се нажежава. Не се вторачвайте в дреболии и не вярвайте на щедри обещания. Както знаете, безплатните обеди отдавна ги отмениха.

Ако сте с дългогодишен семеен опит не оставяйте любимия човек да скучае. Заявявайте присъствието си по подходящ начин, за да освежите отношенията. Препоръката към необвързаните е да не чакат повторна покана, а да преценят дали наистина имат интерес преди да откажат предложение за среща.

Коментирай