Свободно време

Дневен хороскоп за 12 юли

Напрежение за Скорпионите

12.07.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ви очаква в петък според зодията? Вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ако някой ви каже, че не трябва да работите в петък, защото ще ви умре шефът, не го слушайте. Напротив, днес бъдете максимално активни. Заемете се с най-трудните задачи, покажете се в най-добрата си светлина. Ще впечатлите влиятелна личност с уменията си.

Телец

Обстановката на работното място ще е като пред буря в саваната. Заради нечия грешка, пропуск, недовършена задача ще ви натоварят допълнително, а много е вероятно да ви предложат и кардинална промяна на служебния ви статус. Не бързайте да приемате. Офертата е плод на емоции и няма да ви осигури възможностите, които си представяте.

Близнаци

Ако се налага да пътувате, запознайте се подробно с маршрута, метеорологичната прогноза и пътната обстановка. Подгответе надлежно автомобила си, ако ще пътувате със собствен транспорт. В случай, че ще използвате обществен, не се доверявайте на случайни превозвачи. Бъдете внимателни, ако работите с електроуреди.

5 неща, които пречат на жените да са щастливи във връзката си

Рак

Част от текущите занимания ще имат няколко възможни варианта за решение. Не налагайте своите виждания. Ако колегите ви решат да приложат подход, който се различава от вашия, не оспорвайте избора им. Прекалената самоувереност ще създаде сериозни проблеми.

Лъв

Нечие недотам любезно изказване може дълбоко да ви засегне на тема „честолюбие“. Излишно е да доказвате, че сте по-добри от всички останали и да изтъквате заслугите си. Оставете резултатите да говорят за вас. Постарайте се да изгладите противоречията от любовно естество, ако има такива.

Тайни, които мъжете рядко биха ни споделили

Дева

Започнете деня с трудните занимания и по-точно с онези, с които по някаква причина не сте успели да се справите. Сега ще ви се получат много добре и фактът, че веднъж завинаги сте ги ликвидирали ще се отрази положително на самочувствието ви. Доброто ви настроение ще се окаже заразително за близките, направете им импровизирано домашно парти.

Коментирай