Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 юли

Астрологичната прогноза за новата седмица

22.07.2019г. / 17 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Поредна лятна и гореща седмица ни очаква. Но какви преживявания и емоции предстоят за представителите на зодиака, ще разберем от прогнозата, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не бива да залагате на силови методи и агресия, ако искате да постигнете целите си през тази седмица. Достатъчно е само да се съобразявате със събитията и да анализирате причините за случващото се. Ще предположите следствията и ще можете да се възползвате от тях.

Помислете още веднъж за дадените обещания, особено в областта на личните, романтични и любовни отношения. Ако степента на обвързаност ви тежи, може би е време да промените нещата. Освободете се от архаичните ограничения, за да разгърнете пълноценно потенциала си.

>> Суперхраните за всяка зодия <<

Телец

Огромно количество информация, идеи и предложения ще получите през тази седмица по въпросите, с които текущо се занимавате. Обърнете внимание на най-нестандартните и откачени на пръв поглед подсказки. Точно те ще се окажат перспективни и потенциално печеливши. Не се отказвайте от експериментите, но с умерена доза риск и колкото е възможно по-малки инвестиции.

Предпоставките за напредък във всякакво направление са налице. Сладкодумни сте, убедителни, а и привлекателни. Ще успеете да привлечете на своя страна хората, от които зависи реализацията на част от намеренията ви. Даже онези, които преди са ви се противопоставяли, ще се замислят и ще променят позициите си. Възползвайте се, но не злоупотребявайте. Действайте с равномерно темпо, за да не събудите подозрения.

>> Любовен хороскоп за 22 – 28 юли <<

Близнаци

Интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено. Ще сте и много по-прозорливи. През тази седмица ще намерите отговори на стари въпроси, които от известно време са ви изглеждали „обвити в мъгла“. Ще установите и причините, поради които някой упорито се опитва да спечели благоразположението ви. Ще се окажат далеч не толкова романтични, колкото сте си представяли, но пък ще се сетите как да се възползвате от ситуацията, за да опазите личните си интереси.

В личен план е възможно да се случат разни неприятности. Обмисляйте изказванията си, търсете начин да избегнете недоразуменията. Наблюдавайте реакциите на събеседниците си и бъдете готови да изчистите незабавно детайлите, предизвикващи недоверие или неразбиране. Спомнете си твърдението, че добрите намерения водят към ада преди да предложите услуга, която никой не ви е поискал.

Рак

Обстоятелствата ще ви подскажат, че сте на прав път. Още в началото на седмицата ще се убедите, че прилаганите от вас методи на работа са успешни и ще получите очакваните приходи. Продължавайте със същия ентусиазъм, не „отпускайте ръце“ и не разчитайте на „стари лаври“. Напредъкът ви ще е толкова по-устойчив, колкото сте по-активни и старателни. Използвайте малкото свободно време, с което ще разполагате на моменти, за да прегледате вече свършената работа, да я актуализирате или да отстраните пропуските.

На този етап е за предпочитане да се придържате към съществуващата стратегия и да не се занимавате с перспективните си планове. Събитията ще са предвидими и ще можете да разпределите силите си, да се запасите с аргументи, опровергаващи опонентите ви и да стабилизирате финансите. Личните отношения понякога ще дават поводи за тревога. Ще ги елиминирате, ако си дадете сметка за вашия дял в тях.

>> 5 зодии, за които 2019-а ще е много любовна <<

Коментирай
Свободно време