Свободно време

Дневен хороскоп за 30 юли

Близнаците да внимават в делата

30.07.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Много дебати ще се водят около вас. От благоприличен разговор често ще се стига до ожесточени спорове. Не бързайте да споделяте мнението си и да се включвате в групи. Обстоятелствата ще се променят.

Скорпион

Приемете пречките, на които се натъквате днес като предупреждение. Спазвайте правилата, въздържайте се от импровизации, за които след време може да се наложи да платите скъпо. Проверете си документите преди да тръгнете на път.

Стрелец

Не е желателно да стартирате нови проекти и да тръгвате на дълъг път. Въздържайте се от откровения за личния живот, финансите и професионалните си успехи. Колкото и благонадеждни да изглеждат събеседниците ви, някой ще се изкуши да ви вкара в интрига.

Как да превъзмогнете обсебването по бившия любим

Козирог

Потърсете квалифицирана консултация за въпроси, които не са в сферата ви на дейност. Направете го лично или с писмо, а не по телефона. Въздържайте се от критики на чуждите постъпки, ще си създадете врагове.

Водолей

Подхождайте към заниманията си отговорно и добросъвестно. Ще се справите дори със сложни задачи, ако сте достатъчно прецизни. Контактите ще са интензивни, но преценявайте кои са неотложни и игнорирайте останалите.

Риби

Единственият начин да намерите правилни отговори на въпросите си е да направите обективна оценка на фактите. Пренебрегването на една или друга предполагаема спънка рано или късно ще ви принуди да се върнете назад. Ако анализирате прагматично трудностите ще установите, че са преодолими.

Коментирай