Свободно време

Дневен хороскоп за 30 юли

Близнаците да внимават в делата

30.07.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Във вторник ще трябва да внимаваме повече с документи, пари. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Обсъждайте всички въпроси, отнасящи се до данъци, имоти и промяна на плановете с близките си. Съобразете се с мнението им, дори и да не ви харесва. Въздържайте се от импулсивни решения.

Телец

За предпочитане е днес да насочите вниманието си към работа с документи. Прегледайте и архивите си. Не е изключено да получите закъснял отговор на свое запитване към държавните институции. Към момента няма да е актуален, но независимо от всичко ще е полезен.

Защо любителките на котки стават най-добрите съпруги?

Близнаци

Занимайте се с документи, свързани с уреждане на финансови въпроси. Обръщайте внимание на подробностите и забелязвайте къде се подписвате. Подходящо е днес да продадете или подарите вещи и предмети, които не са ви нужни.

Рак

Ще сте доста ангажирани, но независимо от това е желателно да отделите време и да помислите за организацията на личните си взаимоотношения. Някои от тях са изгубили смисъла си. Крайно време е да се освободите от товара на миналото.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Лъв?

Лъв

За препоръчване е да се ориентирате към самостоятелна работа. Спазвайте предварителния си график и правилата. Предстои важен разговор с колега, приятел или роднина, който трябва да проведете без свидетели.

Дева

Диалог с родителите или децата ви ще подскаже някои промени, които знаете, че са необходими, но ви е трудно да предприемете. Връзка от миналото ще повлияе на решение, предстоящо в близкото бъдеще.

Коментирай