Свободно време

Месечен хороскоп за август

Очакват ни много емоции

02.08.2019г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Рак

Периодът няма да е от спокойните. Комуникацията ще е интензивна и като кореспонденция, и като лични и делови срещи. Напрежението постепенно, но устойчиво ще расте, за да достигне кулминацията си през последната десетдневка на месеца. Дебатите на професионални теми ще са конфликтни. Отстоявайте мнението си, но уважавайте и чуждото. Не прибягвайте до силов подход и не се опитвайте да наложите позициите си с връзки.

Какво очаква зодиите до края на 2019-а

Съобразявайте се с кондицията си и си осигурявайте пасивен отдих в моменти на силно изтощение. По-добре два дни с любими развлечения и сред природата, отколкото седмица в болнично заведение. Краткотрайно оттегляне от активния живот няма да ви лиши от възможности, но ще предотврати опасността от психически срив.

Лъв

Великолепен месец предстои. Не само Слънцето е във вашия знак, там има истински парад на планети. Те ви осигуряват физическа устойчивост, активират въображението ви и ще ви мотивират да реализирате дори най-смелите си планове. Последователно ще отстраните от пътя си всички текущи затруднения.

Постиженията ви ще получат висока оценка. Ще си осигурите подкрепа за важните начинания. Ще уредите стар спор с роднини. Изобщо, ще се възползвате максимално от всичките си таланти. С каквото и да се захванете ще ви се получи по правилния начин. Най-важното е да разпределите и използвате ресурсите си грамотно.

5 зодии, за които август ще е прекрасен

Дева

Преди Слънцето да навлезе във вашия знак енергетиката ви няма да е особено стабилна. На моменти може да ви се струва, че сте в състояние да се справите с всички пречки по пътя си, но това усещане е измамно. Точно в такива дни ще имате затруднения дори с елементарните ежедневни задачи. Не се активирайте излишно. Пестете си силите, разпределяйте равномерно времето за работа и почивка.

В края на месеца с основание ще можете да се доверите на интуицията си. Тогава ще сте доста по-чувствителни и по-привлекателни. Ще реализирате желанията си много по-лесно, ако ги обмисляте самостоятелно, отчитате влиянието на социалните фактори и не се вживявате в сблъсъците от личен характер.

Коментирай