Свободно време

Дневен хороскоп за 1 август

Рибите да се усмихват повече

01.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Тонусът ви е стабилен, може и да не усещате, но ако преодолеете инерцията, нищо не би ви затруднило. Заемете се със задачите, които допреди няколко дни са ви затруднявали. След като осъзнаете колко много работа сте в състояние да свършите може да ви хрумне да разместите мебелите у дома. По-добре не се амбицирайте чак толкова.

Скорпион

Сигурни сте в намеренията и възможностите си и не бихте позволили на никого да се намесва в решенията ви. Добре е да отстоявате позициите си, стига да не го правите за чужда сметка. Имайте предвид, че околните може да възприемат действията ви като натрапчивост, а не като стремеж за постигане на добри резултати.

Стрелец

Използвайте част от свободното си време за спорт или хоби. А може и за двете. Така ще укрепите физиката и ще успокоите психиката си. Ефектът ще е забележим, ако не прекалявате с храната и ограничите вредните навици.

Женски хороскоп за август

Козирог

Податливи сте на дребни провокации. Незначителна забележка или по-остра шега може да ви подтикне към сериозна разправия. Постарайте се да защитите позициите си без да си създавате врагове.

Водолей

Ще е почти невъзможно да приемете мнение, различно от вашето собствено. Готови сте да спорите дори само заради самия спор, без да търсите компромисен вариант. Ако не сте в състояние да погледнете фактите от различна гледна точка поне не настоявайте, че вашата е единствена.

Риби

Може да ви е трудно да намерите правилен начин за изпълнение на собствените си задачи, но пък ще успеете да мотивирате околните да се справят с техните. Уменията ви да организирате колектива ще са доста по-полезни от личната ви организация. Подхождайте с чувство за хумор към затрудненията. Прекалената сериозност ще омрачи обстановката.

Коментирай