Свободно време

Дневен хороскоп за 6 август

Успехи за Лъвовете

06.08.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Ще ви е трудно да си създадете оптимална организация днес. На моменти може да сте твърде хаотични и раздразнителни. Ще сте много по-чувствителни спрямо непредвидени събития, които са потенциално заредени с противоречия.

Скорпион

По неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да попаднете в доста неудобна ситуация. Да ви обвинят за чужди пропуски. Запазете присъствие на духа и не стигайте до крайности. Ще успеете да се отървете от нещо старо, което ви пречи.

Стрелец

Любовните отношения ще са леко критични. Говорете за чувствата си откровено, но без излишен патос. Изразете собствените си желания и дайте възможност на партньора да сподели своите. Ще установите, че говорите едно и също, но с различни думи.

Любовен хороскоп за 5 – 11 август

Козирог

Обстоятелствата ще са благоприятни за стартиране на проект, който обмисляте от доста време. Постарайте се да разпределите правилно етапите на работа във времето. Търсете отговор не само на въпроса „какво“, но и на съпътстващото „как“.

Водолей

Ако търсите нова работа ще получите интересни предложения. Уточнете финансовите и социални параметри преди да се съгласите на лична среща и интервю. Може да се окаже, че става дума само за допълнителна заетост, която напълно ви устройва.

Риби

Тонусът ви е нисък и днес може да сте леко инертни. Не се изолирайте и не се ограничавайте само в собствените си мисли. Участвайте в общите инициативи дори и само с присъствие. Ще е сигнал за околните, че трябва да се съобразяват с вас.

Коментирай