Свободно време

Дневен хороскоп за 16 август

Лъвовете да не бързат

16.08.2019г. / 06 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Прегледайте подробно условията по договори, които сте сключили наскоро. Ще забележите нарушение на условията, което ще ви даде възможност да прекратите договора или да получите някаква неустойка. Преценете кое ви е по-изгодно в дългосрочен план и само подгответе ходовете си без да бързате с директната им реализация.

Скорпион

Подхождайте предпазливо към новите си делови партньори, колкото и надеждни да ви изглеждат. Има дни, в които основателно можете да разчитате на прословутата си проницателност и този е един от тях. Каквито и уговорки да правите, приемете ги като предпоследни, със сигурност ще има и корекции.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Стрелец

Прегледайте обстойно състоянието на автомобила си, ако възнамерявате да пътувате със собствен транспорт. Техническите средства, които обикновено вярно ви служат, днес може да решат да „стачкуват“. Ако нямате спешна работа с тях заемете се с друго, но не купувайте нови и точно днес не ги давайте на ремонт.

Козирог

Случайна новина от медиите ще ви подскаже как да се справите с казус, който от доста време е в „задънена улица“. Идеята ще ви окуражи и ще повиши настроението ви. И понеже всичко е добре, когато завърши добре в края на деня ще ви посетят нечакани, но мили гости.

Водолей

Заниманията ви ще са по-интересни от обикновено. Ще имате възможност да се освободите от рутината през по-голямата част от деня и да разгърнете творческия си потенциал. Усещането за свобода и независимост ще повиши тонуса ви.

Риби

Подхождайте предпазливо към нови бизнес-идеи. Може да изглеждат интересни, но ще се окажат по-скоро неприложими. Не избързвайте с подписването на дългосрочни договори, не разполагате с достатъчно ясна информация за ресурсите и концепция за крайния резултат.

Коментирай