Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 август

Раците да внимават по време на пътуване

19.08.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще отбележите напредък със занимания, които са останали недовършени поради липса на условия за финализирането им. Вие ще имате основание да сте доволни от себе си, но по-важното е, че и шефът, и колегите също ще изразят задоволство от действията ви. Не е изключено да участвате в публична дискусия, на която ще можете да представите постиженията си и да стартирате преговори за разширяване сферата ви на влияние.

Активността ви ще е повод за радост, но и източник на умора. Приемайте с разбиране пропуските, които членовете на семейството са допуснали. Въздържайте се от прекалени претенции и критики, които не само ще влошат отношенията, но и ще навредят на здравето ви.

25 тибетски мъдрости за живота

Козирог

Приоритетите ви през тази седмица ще са свързани с дома и семейството. Теми, които често са ставали повод за конфликт, най-после ще намерят своето решение. Ако децата ви или любимият човек са имали претенции спрямо вашето участие в общите грижи ще установят, че не са постъпили правилно и ще търсят начин да ви се реваншират. Радвайте се на приятните изненади, колкото и да са дребни.

Промени ще настъпят и в живота на несемейните представители на вашия знак. Те ще забележат подробности, които доскоро са подминавали с безразличие. Човек, когото познават, но не са оценили достатъчно високо или имот, който напълно ги устройва, но не са се замислили, че могат да го притежават.

В състояние сте да направите нещата, от които ще се чувствате щастливи.

Водолей

Приемете мисълта, че през тази седмица ще се наложи да действате „на различни скорости“. Ще има дни, в които задължително ще трябва да си наложите по-високо темпо на работа. За щастие, после ще можете да се уедините, да анализирате постигнатото и да систематизирате следващите си действия. Ползата от редуване на „бързо и бавно“ е, че ще ви осигури достатъчно време за почивка и възстановяване на силите.

Тъй като контактите ви ще са интензивни не забравяйте грижата за външния си вид. Подготвяйте се старателно преди да излезете от дома и си организирайте релаксиращи процедури съобразно условията, с които разполагате у дома. Половин час дневно ароматерапия на фона на любимата ви музика ще е напълно достатъчен, за да си осигурите стабилен тонус.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Риби

Почти ежедневно ще се налага да отделяте малко от времето, с което разполагате за благоустройството на собствения си дом. Ще имате възможност да осъществите поредица идеи, които от време на време са ви хрумвали, но не сте имали ясна концепция за реализацията им. Малко по малко обстановката у дома ще се променя, а новата атмосфера ще ви зарежда с добро настроение.

Наблюдавайте здравословното си състояние и ако усетите че нещо не е наред, потърсете консултация със специалист. Ще попаднете на опитен и висококвалифициран и ще получите точна диагноза с правилно лечение. Препоръчително е да посетите стоматолога си, макар и само за превенция.

Коментирай