Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 август

Раците да внимават по време на пътуване

19.08.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни предложи много емоции. За някои ще са положителни, докато други ще трябва да бъдат внимателни в комуникацията, за да не си създадат още повече проблеми. Повече вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви ще е стабилен. Дори да се почувствате отпаднали ще е рядко и за кратко. Контактите ще са ефективни и лишени от конфликти.

На работното място не се очакват нито промени, нито стресови ситуации, освен ако сами не ги предизвикате с прибързани действия или изказвания.

Ще разполагате с достатъчно време за организиране на лесни, но изискващи време занимания като дребни ремонти, подреждане на дрехи, подготовка на багаж за отпуск или разпределяне на багаж след отпуска по шкафовете. Без никакви опасения може да разчитате на съдействие от страна на близките си.

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Телец

Ще сте по-заети от обикновено през тази седмица. Ще се наложи да правите какви ли не комбинации, за да съчетаете личните със служебните ангажименти. Ако е възможно, не се натоварвайте с допълнителна работа. Мисълта, че може да не се справите навреме ще ви направи раздразнителни.

Грижете се старателно за собственото си здраве, независимо че може да се чувствате добре и да нямате сериозни оплаквания от физическия и психическия си статус. Редовно отделяйте време за разходка сред природата, медитация, музикотерапия. Не се лишавайте от сън, който при вас е основен фактор, гарантиращ висока работоспособност.

Близнаци

Неприятностите няма да са сериозни, но ще ги има. Ако реагирате с чувство за хумор и с убеждението, че на всеки може да се случи, ще ви е доста по-лесно да преминете през критичните периоди.

На работното място повод за сблъсък ще е отношението на колегите, незаслужени критики или прояви на завист. У дома разногласията ще са на битови теми, разпределение на бюджета и принципни различия между поколенията.

В края на седмицата обстановката ще се успокои благодарение на умението ви да общувате с всеки индивидуално без да натрапвате мнението си.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Рак

Предимно положителни ще са преживяванията през тази седмица. Постиженията ви на работното място ще получат заслужено висока оценка. Семейните отношения ще са спокойни, а децата (ако имате такива) ще ви накарат истински да се гордеете с тях.

За необвързаните представители на вашия знак периодът ще е изключително благоприятен. Възможно е да стартирате нова връзка или ако вече сте попаднали на точния човек, да вземете важното решение за устройване на съвместен живот.

Бъдете предпазливи по време на пътуване, дори ако сте предимно пешеходци. Особено предпазливи бъдете, когато шофирате. За по-неопитните е препоръчително да избягват трафика по часова зона и пространство.

Коментирай