Свободно време

Дневен хороскоп за 19 август

Напрегнат ден за Девите

19.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Отношението на околните на моменти може да се окаже враждебно. Отстоявайте позициите си спокойно и аргументирано. Колкото по-емоционално реагирате, толкова по-трудно ще докажете твърденията си.

Скорпион

Ще преживеете приятни изненади днес. Парадоксалното е, че може да не ги приемете особено въодушевено. Дали от разсеяност, дали от емоционална пренаситеност, не се знае, но ще ви трябва време, за да ги оцените и да им се зарадвате.

Стрелец

Подредили сте целите и плановете си съвсем ясно с идеята да постигнете всичко колкото е възможно по-бързо. Стремителни сте и всеки, който не следва вашето темпо ще ви изглежда нетърпим. Ако непрекъснато се опитвате да налагате изискванията си на околните в края на деня ще се окажете в пълна изолация.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Козирог

Следвайте обичайния график по стандартния начин. Залагайте на собствените си принципи, а не на чужди съвети. Експериментите с непознати методи на работа само ще ви забавят, а крайният резултат няма да е по-добър.

Водолей

Ще получите невероятно добрата възможност да коригирате стари грешки. При това в повече от едно направление. Тези, които са свързани с работата ви ще са незначителни, но тези, които са свързани с личните отношения ще са съществени и ще ви окуражат.

Риби

Прегледайте състоянието на финансите си. Проверете банковите сметки, сравнете приходите и разходите. Ще откриете техническа грешка, за която трябва да съобщите незабавно, за да бъде отстранена колкото е възможно по-бързо. Ще откриете и предложение за инвестиции, което сте пропуснали. Рано е да се възползвате.

Коментирай