Свободно време

Дневен хороскоп за 19 август

Напрегнат ден за Девите

19.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично, но и напрегнато за някои представители на зодиака. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте на късмет и интуиция. Ако искате да получите очакваните резултати от каквото и да било ще е правилно да заложите на логиката и опита си. Всичко останало ще бъде напразно изразходване на енергия.

Телец

Интуицията ви е силна и сте в състояние да овладеете емоциите си. Настроението, намеренията и мотивите на околните ще са ви напълно ясни. Лесно ще спечелите подкрепата им за идеи, които преди време са омаловажили.

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Близнаци

Избягвайте контактите с непознати, а към хора, които познавате отскоро или не са от близкия ви кръг бъдете предпазливи. Може волно или неволно да ви навредят. От случайно дочут разговор ще разберете кой се опитва да ви въвлече в интрига.

Рак

Ще се наложи на моменти да променяте намеренията си, защото не всичко ще зависи от вашата воля. Не го приемайте твърде драматично. Никой не се опитва да ви пречи. Ще ви е далеч по-лесно, ако се адаптирате към обстоятелствата.

Седмичен хороскоп за 19 – 25 август

Лъв

Ще успеете да довършите стари сделки, които по някакви причини не са стигнали до окончателно писмено споразумение. Обстановката около вас ще е спокойна, настроението ви – ведро и ако сте имали някакви конфликти с любимия човек най-после ще ги изгладите.

Дева

Обстановката ще е напрегната. Опитайте се да не реагирате на провокациите, особено когато идват от колегите или съседите ви. Колкото по-малко участвате в разправиите около вас, толкова по-ефективни ще сте в работата си.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати