Свободно време

30 август – новолуние в Дева

Интересно космическо събитие

30.08.2019г. / 07 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 30 август настъпва новолуние в знака на Дева. Това космическо събитие ще се присъедини към Марс – планетата на силата, енергията и сексуалността. Меркурий и Венера също са близо до новолунието. Това ще е момент, в който ще можем да се свържем с най-страстните си желания и да ги споделим.

4 зодии, за които септември ще е прекрасен

Ще имаме възможността да стартираме нещо ново, да повишим енергията си. Новолунието в Дева е особено добро за романтиката, за намирането на сродната ни душа или да подсилим брака си. Новолунието в добър аспект към Уран, ще е възможност за промяна, за обръщане на нова страница, за започване на проект. Имаме подкрепата на планетите да търсим нови и изобретателни начини за постигане на напредък.

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Новолунието съвместно с Марс, носи изобилие от енергия и инициатива, които трябва да бъдат използвани безопасно. Ако тази енергия се натрупа в тялото ви, тя би могла да се освободи спонтанно по неконтролиран и разрушителен начин, наранявайки вас или другите.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Хубавото е, че Венера ще „превърне“ агресията на Марс в страст и творчество, като същевременно ще добави любов и търпение. Меркурий ще ни напомни, че е важно да мислим преди да действаме, но също така ще изразим гнева си чрез думите. Ще се чувстваме по-енергични, инициативни, но ще можем и да бъдем хармонични да работим в сътрудничество. Това ще е важно и положително за бизнес начинания и лични взаимоотношения.

Отличен момент е да напуснем своята зона на комфорт, да разширим социалния си кръг, да го обогатим с интересни хора. Разбира се ще следваме и интуицията си. Новолунието в Дева ще повиши нашето любопитство, ще сме готови за повече приключения. Поемането на рискове ще доведе до уникални възможности и взаимоотношения.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

В любовта ще се възползваме от повишено сексуално желание, физическа привлекателност и откритост. Венера ще добави привързаност и нежност към суровия, първичен сексуален нагон на Марс. Тази перфектна комбинация от любов и секс е подходяща за намиране на вашата сродна душа. Меркурий, който също е близо до новолунието, ще ни помогне да разберем и споделим своите най-големи желания.

Ако искате да изразите емоциите си, сега ще ви бъде по-лесно от всякога. Следвайте интуицията си и стъпвайте извън зоната на комфорт с увереност. Решете какви наистина са желанията ви и продължете.

Ефектите от новолунието в Дева продължават четири седмици до новолунието на 28 септември, което очакваме. Най-доброто време за започване на нови проекти е през първите две седмици от този цикъл на новолуние.

Снимка: Istock

Коментирай