Свободно време

Az-jenata.bg отбеляза рекорд в посещенията за юли месец

Медията регистрира рекорден брой разгледани страници според статистиката на Gemius

21.08.2019г. / 14 48ч.
Аз жената
Az-jenata.bg отбеляза рекорд в посещенията за юли месец

Az-jenata.bg отбелязва пореден голям успех в посещаемостта си. За месец юли медията регистрира рекорден брой разгледани страници - 3,250 млн., показват статистическите измервания на метричната система Gemius. Импресиите в сайта са се покачили с 20% спрямо месец юни т.г. и пазарният дял на медията се запазва.

Това е пореден рекорд за електронното списание Az-jenata.bg в рамките на няколко месеца, след като през януари 2019 г. сайтът постигна посещаемост от 625 хиляди уникални потребители. 

Реално читателите и импресиите на Az-jenata.bg са дори повече, тъй като Gemius измерва само българския трафик, не и читателите от чужбина.

Az-jenata.bg е част от Investor Media Group. Данните на метричната система за юли 2019 г. показват, че Investor Media Group е на втора позиция в топ 10 на водещите медийни компании у нас.

Екипът на сайта ви благодари за доверието и интереса към нашата медия. Обещаваме ви да вложим всичко от себе си, за да продължим да ви бъдем все така интересни, а надяваме се, и полезни. Благодарим!

Коментирай