Свободно време

Дневен хороскоп за 26 август

Конфликти за Везните

26.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock


Везни
Отношенията с колегите или шефа ще са проблемни. Аргументите ви по спорни въпроси ще се окажат неубедителни, което ще се отрази негативно на настроението ви. Търсете възможности за сътрудничество и не намесвайте лични отношения в дебатите.

Скорпион
Няма да се натъкнете на затруднения, ако трябва да решавате въпроси, свързани с държавни институции или обществени организации. Възможно е да ви поканят да присъствате на интересна публична инициатива. Ако сте насрочили любовна среща за вечерта е по-добре да я отложите.

Стрелец
Странно съвпадение на обстоятелствата ще ви принуди да промените плановете си и може би да реализирате кратко пътуване. Ще е свързано с интересно запознанство и възможност за нов бизнес или сътрудничество в областта на непрофесионалните ви занимания.

Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември

Козирог
Ще запомните този ден с това, че ще настъпи лека, макар и временна промяна в професионалния или социалния ви статут. Може да участвате в експеримент, проучване или друга форма за мониторинг на обществената нагласа. Излизането извън рутината ще активира въображението ви.

Водолей
Концентрацията не е най-силната ви страна днес. Не е изключено да загубите или забравите нещо важно, работата ви да се забави и да се ядосате. И за да се убедите, че всичко е добре, когато завърши добре, в края на деня ще получите приятна изненада.

Риби
Неочаквано парично постъпление от ваше участие в благотворителна или друг вид социална дейност ще ви зарадва и ще повиши самочувствието ви. Ще ви подтикне да потърсите допълнителни начини за изява извън професионалните умения. Мислете за емоцията от непознатото, а не за неуспехите.

Коментирай