Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 - 15 септември

Близнаците да не харчат

08.09.2019г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще бъдем фокусирани върху комуникацията, финансите и емоциите. Възможни са загуби и заблуди. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева

Овен

Един от благоприятните периоди. Придържайте се към духовното начало, ако искате да получите добри резултати от заниманията, към които се насочвате. Разпределяйте програмата си така, че редовно да разполагате с време за усвояване на нова информация.

Ще се наложи да осъществите няколко кратки пътувания извън града, в който пребивавате. Ще са съпроводени и с нови контакти. Помолете за помощ, ако ви се налага, никой няма да ви откаже.

Месечен хороскоп за септември
 
Телец

Обмисляйте задълбочено действията и изказванията си. През тази седмица може да си спечелите нови привърженици, но може да си създадете и нови врагове. Не бъдете прекалено критични, ако не искате лично да установите смисъла на поговорката „каквото почукало, такова се обадило“.

Единствените пречки по пътя към целите ви ще са онези, които сами си създавате, търсейки начин да се изявите. Участвайте във всички инициативи, даващи възможност за обмяна на опит. В края на седмицата ще се наслаждавате на изненадващи романтични преживявания.

 

 
Близнаци

Въведете ред в мислите и чувствата си. От вас зависи да създадете хармония между физическия и духовния си свят. Залагайте на логиката, а не на чувствата. Интуицията може да ви подскаже как да се измъкнете от неудобна ситуация в конкретен момент, но няма да ви подскаже как да си изградите правилна тактика в дългосрочен план.

В началото на седмицата не е изключено да изникне изненадващ финансов проблем. Прегледайте внимателно документите, сметките и разплащанията си. В средата на седмицата избягвайте финансовите сделки дори за малки суми. Не харчете излишно.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )