Свободно време

Дневен хороскоп за 10 септември

Раците да не шмекеруват

10.09.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock


Везни

Интуицията ви е силна. Ще усетите, че някой от доста време ви наблюдава от дистанция и се опитва да създаде контакт с вас. Първоначално поведението на човека може да ви озадачи, но ако скъсите леко дистанцията ще установите, че е с чистосърдечни намерения.

Скорпион

Поредица дребни на глед съвпадения ще ви „отворят очите“ и ще установите, че някой от познатите ви съвсем не е това, за което се представя. Ще установите, че или сте идеализирали характера, или сте имали съвсем погрешни впечатления за социалния статус. И като заключение, най-вероятно ще си имате „едно на ум“ при съвместни разговори.

Стрелец

Отношенията с по-възрастни роднини ще бъдат доста напрегнати. Мненията ви по основни въпроси ще се разминат генерално. Първо уточнете собствените си цели и едва тогава започвайте важни разговори. Може да се окаже, че причина за недоразумението са нереалните ви очаквания.

Любовен хороскоп за 9 - 15 септември

Козирог

Следвайте въображението си. Опитайте се да вложите творчество там, където никога до сега не сте го правили. Не разчитайте на стабилна подкрепа от нови бизнес-партньори или колеги. Няма да претърпите загуби, ако работите самостоятелно.

Водолей

С прекалено много неща ще се наложи да се занимавате днес. Ще получите интересни предложения, които ще трябва да проверите и прецените самостоятелно, а процесът може да е свързан с пътуване. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Не стойте на течение избягвайте употребата на климатика, ако е температурите не са много високи.

Риби

Спокоен ден, не се очакват критични или изненадващи ситуации. Събитията ще с предвидими, а заниманията ви ще съвпадат с предварителния график. Не употребявайте алкохол, ако се налага да взимате лекарства спазвайте дозировката и предписанията на лекуващия лекар. Избягвайте работата с токсични препарати и химикали.

Коментирай
Свободно време