Свободно време

Дженифър Лопес събра погледите на премиерата на новия си филм

Тя бе в компанията на годеника си

11.09.2019г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Световната премиера на новия филм на Дженифър Лопес „Да свалиш Уолстрийт“ се състоя на престижния Международен филмов фестивал в Торонто (TIFF). Горещата латино дива, която е също толкова популярна в киното, колкото и на музикалната сцена, изгря на червения килим с ефектна златна рокля на Maison Yeya.

Лопес събра погледите на всички с екстравагантен клъч, обсипан с камъни Swarovski, който наподобява пачка стодоларови банкноти и перфектно кореспондира със сюжета на филма. В него група стриптийзьорки решават да ограбят не кого да е, а акулите от Уолстрийт с измамна схема с кредитни карти.

На червения килим Дженифър Лопес беше в компанията на годеника си Алекс Родригез. На световната премиера на филма блестяха още звездите на Констанс Ву, Лили Райнхарт, Кики Палмър и Джулия Стайлс.

Вдъхновен от истински истории, „Да свалиш Уолстрийт“ проследява живота на няколко стриптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт. Планът им изглежда привидно безобиден, докато нещата не се объркват напълно. Филмът е вдъхновен от истински събития, описани от журналистката Джесика Преслър в специален материал в сп. New York. Критиците вече се изказаха особено ласкаво за филма на режисьорката и сценаристка Лорийн Скафария и дори се появиха коментари, че „Да свалиш Уолстрийт“ може да стане претендент дори за „Оскар“.

Българската премиера на новия филм на Дженифър Лопес, вдъхновен от истински събития, „Да свалиш Уолстрийт“, е този петък, 13 септември.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време