Свободно време

Дневен хороскоп за 15 октомври

Затруднения за Лъвовете

15.10.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Крайните ви резултати днес ще зависят от сутрешното настроение. Ако започнете деня с усмивка всичко ще ви се получава „като по учебник“. Ако някой ви ядоса още от сутринта ще влезете в схемата „стой далеч от мен, че хапя“. И все пак ситуацията е поправима. Достатъчно е да решите, че не си заслужава да си късате нервите за дреболии.

Скорпион

Тонусът ви днес може да е леко занижен. Ако усетите, че умората ви връхлита твърде бързо и сте сънливи не се пришпорвайте излишно. Разпределете времето на равномерни интервали работа и почивка. Обменяйте по-често въздуха в помещението, прилагайте дихателни упражнения на отворен прозорец, за да подобрите кръвообращението.

Стрелец

Придържайте се към обичайните си занимания. Преценявайте докъде ще ви стигнат силите и не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Придържайте се към „златната среда“, за да си свършите работата без да навредите на здравето.

Месецът на раждане влияе на характера и здравето

Козирог

Добра новина ще ви стимулира да организирате импровизирано парти с приятели. Поканете най-близките, те ще оценят усилията ви. Ще се почувствате доволни. Настроението ще е приповдигнато, независимо че денят не е празничен.

Водолей

Ще се наложи да се заемете с чужди ангажименти, които не са ви съвсем ясни. Не обещавайте нищо и се постарайте да получите подробни инструкции. Потърсете колкото е възможно повече допълнителна информация, ще ви е от полза.

Риби

Преценявайте нивото си на активност спрямо партньорите. На моменти инициативите ви може да изглеждат неуместни. А и не е нужно да привличате вниманието, по-скоро наблюдавайте обстановката и се възползвайте от чуждите пропуски.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Здраве и красота