Свободно време

Любовен хороскоп за 21 – 27 октомври

Очаква ни интересна любовна седмица

20.10.2019г. / 09 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добри възможности в любовен план ще ни предложат звездите през тази седмица. Необвързаните имат добри шансове да срещнат интересна личност, с която да се допълват. Обвързаните ще могат да задълбочат връзката си. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ги очаква интересна любовна седмица. Ако сте обвързани, с любимия човек ще ви бъде много по-лесно да се разголите, не само в спалнята, но и емоционално. Няма да криете своите желания, чувства. Необвързаните Овни ще имат шансове за нови познанства и интересни срещи.

Телец

Със сигурност ще бъде една запомняща се седмица по отношение на любовта. Новолунието, което ни очаква на 28 октомври ще повлияе на сектора на партньорствата ви. Ако сте обвързани, това ще повиши усещането ви за привързаност към половинката ви. Ще се чувствате ценени от другия. Тези от вас, които отскоро се срещат с някого ще могат да задълбочат връзката си.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Близнаци

Венера, планетата на любовта и през следващите дни ще ви даде подкрепата си. Ако търсите романтика и нова любов, ще ви бъде по-лесно да флиртувате и да привличате вниманието към себе си. Някои Близнаци ги очакват трепети на работното място. Обвързаните ще се радват на хармония.

Коментирай
Свободно време