Свободно време

Дневен хороскоп за 18 октомври

Везните да внимават с комуникацията

18.10.2019г. / 06 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Близък приятел ще ви занимае с проблемите си и ще ги представи като резултат от висша несправедливост. Проверете получената информация и от други източници преди да се заемете с въдворяване на ред. Може да се окаже, че действителността доста се разминава с разказа на потърпевшия.

Козирог

Ще се наложи да се натоварите с доста чужди ангажименти независимо от желанието ви. За повечето няма да разполагате с резервни ходове. Правете само онова, в което сте сигурни. Може да не довършите всичко започнато, но и няма да допуснете фатални грешки.

Как да повишите положителната си нагласа

Водолей

Околните ще разчитат на опита и познанията ви. Ще ви обявят за неформален лидер без да си дават сметка дали сте в състояние да се справите или не. Всъщност, ако не разпилявате вниманието си ще се справите. Ще ви е по-лесно, ако разпределите работата съобразявайки се с уменията на останалите участници.

Риби

Част от домашните битови въпроси ще се нуждаят от бързо решение. Не е изключено да ви потрябва допълнителна помощ или пък да жертвате част от работното време в името на личните интереси. Не коментирайте подробности за личните си тревоги.

Коментирай