Свободно време

Въпросите, които не бива да задавате на един Скорпион

За да не го отблъснете

23.10.2019г. / 14 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са различни, мистични, помнят всичко, което казвате или правите. Родените под знака на Скорпион са трудни за разгадаване. Ще ви отнеме време да ви допуснат в техния свят, а може и изобщо да не се случи. С тях не бива да пришпорвате нещата, а да ги оставите да се случват от само себе си. Бъдете внимателни в комуникацията и вижте какво не бива да ги питате.

„Лъжеш ли ме?“

Скорпионът ненавижда лъжата. За него това е загуба, особено ако насреща му има човек, който не е лоялен с него. Ако представител на зодията бива излъган, той задълбочено ще започне да търси цялата истина. Не забравяйте, че характерно за зодиакалния знак е, че се доверяват трудно, може би и затова им е трудно да лъжат.

20 характерни черти на зодия Скорпион

„Можеш ли да пазиш тайна?“

Ако има нещо, с което Скорпионите се гордеят, то това е тяхната лоялност, както и способността да разбират чуждите проблеми, да дават съвети. Задавайки този въпрос, вие поставяте под съмнение тези им качества. Ако не ги предадете, те ще пазят вашите тайни.

„Защо излъчваш студенина, сякаш прикриваш емоциите си?“

Те винаги са нащрек, когато става въпрос за техните емоции, сигурност, доверие. Някак естествено се дърпат назад в определени моменти. Задавайки им подобен въпрос, Скорпионите могат да го приемат сякаш се опитвате да ги контролирате, промените, че търсите бърза близост, за която може би не са готови на този етап.

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

„Защо те е грижа?“

Ако личност, родена под този знак отделя време, показва грижа по най-различни начини, значи вие вече сте част от неговия вътрешен кръг. Не изглеждайте глупаво, задавайки подобен излишен въпрос. Радвайте се на неговото внимание, покажете, че цените усилията му. Любовта често се крие в малките стъпки и жестове.

Свързани статии

„Интимността значи ли нещо за теб?“

Интимността за Скорпионите е като форма на изкуство и тя не бива да се пренебрегва. Те се нуждаят от нея. Изразява емоции, които думите не могат да предадат, желание за забавление. Дори и да ви се струва, че понякога сякаш неглижират интимността, дълбоко в себе си тези представители на зодиака се нуждаят много силно от партньор, който да може да я извади на показ. Зададен този въпрос няма да ви помогне да стигнете до тяхната чувственост.

Коментирай