Свободно време

Дневен хороскоп за 25 октомври

Любовни емоции за Лъвовете

25.10.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Мислите за любовта днес ще са с приоритет. Всъщност, май няма да можете да мислите за нищо друго целенасочено. И понеже на всичкото отгоре сте и супер магнетични, значи е време да разкриете (или да напомните още веднъж) чувствата си на любимия човек. Направете го в подходяща обстановка, няма да съжалявате.

Дева

Както деловите, така и личните контакти ще са по-интензивни от обикновено. Ще се запознаете с нови хора. Един от тях ще ви впечатли с ерудицията и начина си на мислене и е много вероятно да промени възгледите ви по някои въпроси.

Любовен хороскоп за ноември

Везни

Предстои изненада, която може да ви окуражи, но може и да ви обърка. Човек от най-близкото ви обкръжение, с когото общувате почти формално ще се опита да скъси разстоянието и да промени характера на отношенията ви от неутрални в интимни. Опитайте се да отговорите на предложението разбираемо, за да избегнете последващи грешки.

Скорпион

Интуицията ви е силна. Ще можете да изясните причините за случка или разговор с много близък партньор, който преди време ви е изненадал, обезпокоил, разклатил вярата в собственото „аз“. Когато разберете истината ще съжалите, че толкова време сте чакали и сте си изграждали нереални опасения.

Коментирай
Свободно време