Свободно време

Дневен хороскоп за 25 октомври

Любовни емоции за Лъвовете

25.10.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ангажиментите ви днес ще са такива, че ще се налага да общувате предимно с нови партньори, с такива които съзнателно са потърсили съучастието ви. Ще е полезно за вас, защото поведението им ще ви помогне да разберете на кои действително можете да разчитате и с кои трябва да прекратите взаимоотношенията си незабавно.

Козирог

Непредвидено събитие ще ви постави в доста неудобната ситуация да избирате между своите интереси и тези на любимия човек. Не се и опитвайте да се справите самостоятелно. Споделете какво се случва и вземете крайното решение заедно. Така никой от вас няма да е изцяло в губеща позиция.

Спрете да се опитвате да променяте чувствата на партньора си

Водолей

Не навлизайте в чужда територия. Присъщото ви любопитство може да ви подтикне да се намесите в разкриването на нечия тайна. Бъдете внимателни, защото истината, която евентуално ще научите може да се окаже вредна за вас.

Риби

Подредете финансовите си отношения. Ако имате задължения към някого, разплатете ги. Ако към вас има дължими суми, поискайте си ги. Разговорите няма да са приятни, но е по-добре да не ги отлагате. По този начин ще стабилизирате и приятелските си връзки.

Коментирай