Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 ноември

Ще усещаме напрежение

03.11.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През първата седмица на ноември няма да липсват трудности и напрежение. Някои представители на зодиака ще успеят да постигнат напредък в работата. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Най-сериозното ви затруднение през тази седмица ще е да се справите със самите себе си. Ще сте доста раздразнителни, сприхави и безразлични към чуждата гледна точка. Разправиите сякаш ще ви преследват по петите и у дома, и на работното място, че и на улицата. Някои решения ще се окажат вредни за дълъг предстоящ период от време.

Ако трансформирате енергията на безполезния инат в създаване на осъзнати творчески решения, бихте могли да изчистите натрупаните към момента негативи и да си осигурите допълнителни приходи.

Любовен хороскоп за 4 – 10 ноември

Телец

Обстановката на работното място ще е напрегната. Колегите в повечето случаи ще се противопоставят на предложенията ви. За сложните казуси ще сте на различни мнения и ще е трудно да намерите „златната среда“. Някой непрекъснато ще ви наблюдава за грешки и ще търси слабите ви места. Ще се наложи да действате изключително прецизно и да доказвате професионализма си ежедневно. Приемете го като подготовка за предстоящ напредък.

В личен план ситуацията няма да е много по-различна, но там нещата зависят от вас. Ако отношенията с любимия човек напоследък са твърде объркани, значи е време да проведете откровен разговор, с който да изчистите всички съмнения и да изясните позициите си.

Месечен хороскоп за ноември

Близнаци

Постарайте се да запазите дистанция между себе си и хората от обичайното си обкръжение през тази седмица. Дори спрямо членовете на семейството. Прекалената ви прямота и откровеност може да бъде използвана във ваша вреда или най-малкото някой да се опита да ви постави в доста неудобно положение. Не обсъждайте лични въпроси.

През втората половина на седмицата събитията ще се развиват така, че ще имате доста поводи за размисъл. Ще трябва да решите дали да се придържате към ценностите от миналото или да дадете шанс на новостите от бъдещето. Промените ще окажат влияние предимно на динамичния ви стереотип.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
dosta seriozno za bliznaka - da ne spodelia ne6ta ot li4nia si jivot .....tejko ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар