Свободно време

Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември

Очаква ни пълнолуние

10.11.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Вълнуваща любовна седмица очаква Везните. Ще имате възможността емоционално и сексуално да укрепите връзката си. В спалнята ще става все по-интересно. Ако сте необвързани, няма да ви липсват ухажори, дори някой от тях може да ви изпрати смесени сигнали. Уверете се, че наистина има интерес към вас, а не е просто поредната заблуда.

5 чувства, които може да объркаме с любов

Скорпион

Очаквайте повратна точка за вас и вашата половинка. Пълнолуние в сектора на взаимоотношенията ви, предполага пълно емоционално и физическо свързване. Тъй като вие не се интересувате от връзки, които са наполовина, ще искате всичко или нищо. Ще се насладите на чувства, които никога не сте изпитвали. Ако отскоро се срещате с някого, внимавайте с финансите. Дайте си време, за да видите дали ще се получи нещо сериозно между вас.

Стрелец

Ако се намирате в ситуация, в която трябва да решите дали да продължите връзката си или не, сега не е моментът, в който да взимате подобно решение. Дайте си време, за да се уталожат малко събитията, защото нито вие, нито партньорът ви може да виждате нещата ясно. Няма да липсват съвети и напътствия от роднини, но е по-добре да се дистанцирате от тях. Може само да ви объркат.

Коментирай