Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 декември

Какво ви вещаят звездите за новата седмица

16.12.2019г. / 09 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Време е да забавим темпото и да помислим за предстоящите празници. Какво ви очаква според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

През по-голямата част от периода ще сте доста раздразнителни. Причината е единствена и се нарича „умора“.

В желанието си да направите всичко, което сте набелязали няма да усетите как сте стигнали до сериозно изтощение. Не си го причинявайте точно преди празниците.

Разпределете времето си така, че да ви остане и за избор на подаръци, и за удовлетворяване на духовните ви предпочитания, а и за срещи с приятелите. Много малко е нужно, за да си осигурите стабилно добро настроение.

Най-лесният начин да се справите с текущите тревоги и да ги споделите с любимия човек. Усещането за съпричастност ще активира въображението ви.

Как всяка зодия "убива" връзките си

Телец

В благоприятна позиция сте и ще успеете да си създадете перфектна организация. Освен с текущите ще се справите и с непредвидено изникващите задължения. Бързата мисъл и гъвкавата реакция ще ви улеснят, когато се налага да вършите няколко неща едновременно.

Не прекалявайте с разходите. Празниците наближават, но цената на подаръците не е само в паричната им стойност, а и в чувството, с което ги избирате и поднасяте.

По време на празници трапезата е отрупана с вкусни ястия, а вие принципно сте предразположени към напълняване.

Движете се интензивно, за да избегнете натрупването на излишни килограми и да поддържате тонуса си.

Близнаци

Почти на финалната права сте за тази година. Проявете наблюдателност. На работното място почти ежедневно ще се водят разгорещени дискусии на тема „заслуги“.

Овладейте емоциите и се постарайте да прокарате собствената си тактика. Ако имате желание да смените позицията или отдела, в който работите, сега е моментът да го направите.

Помислете дали не е време да се отървете от ненужното, което е натрупано във вид на вещи, предмети или връзки. Да отделите важното от маловажното, полезното от вредното.

Ще укрепите здравето си както във физически, така и в психически аспект.

Годишен хороскоп за 2020

Рак

Ще се почувствате изключително доволни от себе си, ако успеете да изгладите съществуващите към момента конфликти.

Започнете с най-старите и най-дълбоките, независимо дали са свързани с колеги, роднини или любимия човек. Приемете факта, че всеки има своя гледна точка, омекотете тона и бъдете готови за отстъпки.

Опитайте се да направите така, че „и вълкът да е сит, и агнето цяло“. Търсете нестандартни варианти.

Фактът, че сте „разбутали черните облаци“ ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение за празниците.

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Коментирай