Лъв

По отношение на любовта, през януари Лъвовете ще бъдат мистериозни и затворени за другите. Това ще постави в трудна ситуация любимия човек. Опитайте се без конфликт да му обясните на какво се дължи поведението ви, охлаждането във взаимоотношенията ви.

Може би се нуждаете от малко време, в което да подредите мислите си. За предпочитане е да не споделяте проблемите си с други хора. Намерете общ език с половинката си. За необвързаните Лъвове, януари може да е началото на нов романс.

5 нива на комфорт във връзката, които НЕ искате да достигате

Дева

Интересно запознанство очаква Девите в началото на 2020-а. То може да се случи и благодарение на приятели или роднини. Важното е да бъдете по-социални, а не да чакате любовта у дома. Разнообразете свободното си време. Много необвързани Деви имат шанс за ново любовно начало.

Тези от вас, които вече са си намерили половинката, също е препоръчително да бъдат по-активни и да не оставят всичко в ръцете на любимия човек. Опитайте се и вие да му доставите моменти на радост. В замяна ще получите много топлина, внимание и грижи.