Свободно време

Седмичен хороскоп за 30 декември – 5 януари

Какво ни очаква в последните дни на 2019-а

30.12.2019г. / 12 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обличайте се подходящо за външните температури поред прогнозата за времето. Избягвайте контактите с видимо болни хора или, ако няма как да го направите, носете маска. Имунната ви система е леко нестабилна, няма да е приятно да посрещнете Новата година на легло и с висока температура.

Не прекалявайте и с официалните тоалети в празничната вечер. Простудата е не по-малко досадна от вирусната инфекция.

Подаръците ще са изненадващи и заредени с много смях и добро настроение. В първите работни дни на годината не се престаравайте.

Какво ви очаква в любовта в годината на Плъха

Дева

Всеки ден от седмицата ще е оцветен в собствения си цвят. Първите ще са оцветени в цвета на скоростта и бързането.

Празничният ще е оцветен в цвета на приятелството, веселието и шумната компания.

Последните два делнични ще са оцветени в цвета на помощта и доброто между хората, а почивните – в цветовете на природата и звездното небе. Наслаждавайте се.

Везни

Нещата ще се случват така, както ги подредите, още повече че имате ясна представа какво точно искате. И дано на никой не му хрумне да ви пречи, защото със сигурност ще си изпати.

Широко ще отворите вратите си за Новата година, а тя ще нахлуе в дома ви с много смях, музика, веселие и изненади.

Какви ще са децата, родени през 2020-а

През следващите дни ще се наложи да се потрудите, но за щастие, никой няма да очаква от вас да свършите всичката работа за до края на годината. Като за начало, няма да е нужно да доказвате на какво сте способни.

Скорпион

Точно преди празничната нощ може да ви хрумне, че сте забравили да подготвите подарък за някого, че сте пропуснали в списъка личност, на която държите. Опитайте се да не излизате извън рамките на лимита, който предварително сте си определили за празника. Истинската цена на подаръка не е в сумата, която ще заплатите за него, а в отношението, което влагате.

Не прекалявайте с алкохола в празничната нощ, особено ако сте на открито. Ще притъпи усещането ви за външните температури и може да се разболеете от непредпазливост.

Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате през втората половина от седмицата. Проверявайте старателно автомобила си. Съществуват предпоставки за авария.

Любовен хороскоп за 30 декември - 5 януари

Коментирай