Седмичен хороскоп за 30 декември – 5 януари

Какво ни очаква в последните дни на 2019-а

30.12.2019г. / 12 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Не обсъждайте плановете си за следващата година. Дори никой да не ви попречи за реализацията им в някаква степен ще загубите самоувереността си.

Избягвайте контактите с непознати в новогодишната нощ, което няма да е много лесно, ако сте навън, сред хора. Бъдете предпазливи, опит за кражба може да помрачи радостта ви от празника.

В края на седмицата контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора, които ще предложат не просто помощ, а дългосрочно сътрудничество.

Как всяка зодия убива връзката си

Козирог

В дните преди настъпването на Новата година не са изключени изненадващи тревоги, свързани с любовните отношения. Бъдете откровени, опитайте се да разберете причините. Ще се окаже глупаво недоразумение, което ще ликвидирате и ще си осигурите една приказна празнична нощ.

Ако има възможност в края на седмицата да си организирате излет в планината или кратко пътешествие към място, където никога не сте били, то направете го. Ще е един прекрасен и интересен старт към следващите новости в живота ви.

Водолей

Недовършените идеи със сигурност се броят на пръстите на едната ви ръка. Вярно, че остават само два дни до настъпването на Новата година, но за хора с въображение като вашето не е никакъв проблем да се опитате да стигнете до финала. Ако успеете, ще има с какво да се похвалите. Ако не успеете ще сте мотивирани да се стараете повече през следващата година.

Не е желателно да преяждате в празничната нощ, но ако все пак го направите, то използвайте следващите няколко дни (особено почивните) за „борба с натрупаните калории“.

Любовен хороскоп за 2020 година

Риби

Посетете или се обадете в последните дни на старата година на хората, за които все не ви оставаше време. Ако са ваши по-възрастни роднини, то намерете добра дума, с която да ги окуражите.

Не оставайте сами в празничната нощ. Където и да ви поканят, приемете и се отбийте макар и за час. Усмивките на приятелите ще ви тонизират и заредят с оптимизъм.

Въздържайте се от инициатива през първите работни дни на Новата година. Ще разполагате с достатъчно време, за да изненадате околните с хрумванията си.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Коментирай