Свободно време

Дневен хороскоп за 30 декември

Запознайте се с астрологичната прогноза за понеделник

30.12.2019г. / 06 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


Стрелец

Не се надявайте на свободна минутка. Почти през целия ден ще се налага да действате „на бързи обороти“. С присъщата си стремителност ще успеете да свършите всичко набелязано и, макар и уморени, ще сте изключително доволни от себе си.

Козирог

Ще получите нещо, на което не сте се и надявали. Може да е парично постъпление, а може да е и интересно предложение за нова работа, дом, скъпа покупка. Ако сте си го поставили за цел и дълго време е било само мечта, то приемете го с радост и като добро предзнаменование.

Водолей

Влече ви да си създадете някакво разнообразие и ще ви е трудно да се задължите на едно място. Ако работата ви все пак е монотонна и еднообразна прекъсвайте я и я променяйте с друга от време на време. В свободното време се ориентирайте към дейности, изискващи творчески подход.

Риби

Поведението на околните изобщо няма да се вписва в представите ви. Почти през целия ден някой от хората, с които общувате ще се държи меко казано неадекватно. Ако са ви близки може да си позволите да задавате въпроси, но ако са хора, с които нямате общи теми, то по-добре се дистанцирайте своевременно.

Годишен хороскоп за 2020

Коментирай
Свободно време