Свободно време

Годишен хороскоп за всички знаци за годината на Белия Метален Плъх

Вижте какво ви очаква през годината според китайския зодиак

25.01.2020г. / 08 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

На 25.01.2020 г. започва годината на Белия Метален Плъх (Мишка). На 11.02.2021 г. Мишката ще отстъпи място на упорития и неуморим Бик (Бивол), който също ще бъде бял и метален.

Особеното в случая е, че ще имаме една и съща стихия в две поредни години, което съвсем не е без значение. Бикът ще довърши започнатото от Мишката и ще подготви почвата, на която да се развихри енергичният Тигър.

Вижте прогнозата за всички знаци от китайския зодиак, изготвена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева.

Плъх (Мишка)

Плъхът в собствената си година ще се чувства по-добре от всякога. Ще напредва професионално и ще получава награди. Трудът и особено творческите му хрумвания ще увеличат паричните постъпления, ще са съпроводени и с допълнителни социални екстри.

Усложненията ще са свързани с разрешаване на стари проблеми, трупани с години, пред които непрекъснато са изниквали ограничения.

Финансовите затруднения ще са по-сериозни в началото на годината, но Плъхът ще успее постепенно да укрепи професионалните си позиции, да разшири деловите връзки и съответно да стабилизира финансовото си положение.

Любовните и семейни отношения ще са искрящи като пресен сняг, особено с представителите на същия знак.

Китайски хороскоп за годината на Белия метален плъх

Бик

Трудолюбивият Бик ще реализира добри постижения и на работното място, и у дома. Ще има нови задължения, но и нови приятели, и нови придобивки. Не е изключено да се премести на ново работно място или пък да стартира нов бизнес. Причините основно ще са лични.

Финансовото положение на моменти ще е нестабилно. Бикът ще трябва да се замисли за управлението на средствата си. Творческите личности ще са по-печеливши от всички останали.

Предстоят промени в личните и в частност в любовните отношения. Ще са незначителни и в повечето случаи двупосочни.

Какво ви очаква през 2020-а според личното ви число

Тигър

На Тигъра ще му се наложи да се справи с някои финансови и професионални затруднения. Няма да изпадне в критична ситуация благодарение на упоритостта и гъвкавото си мислене. Ако търпението не му изневери, ще може да разшири сферата си на дейност.

Финансовите постъпления ще са достатъчни, но нерегулярни и, ако не се изкуши да похарчи всичко получено за развлечения, ще може да задели запаси за инвестиции. Деловите връзки ще са интензивни и благодарение на тях е вероятно да си осигури втори източник на доходи.

Личните отношения на моменти ще са конфликтни. Тигърът е неотстъпчив и поведението му на моменти може да е повод за остри сблъсъци.

Заек (Котка)

Заекът (Котката) ще стабилизира позициите си на работното място с малко повече усилия от обикновено. У дома ще постигне хармония най-вече, ако любимият човек (брачният партньор) е Плъх (Мишка). От него няма да се изискват кой знае какви усилия, за да запази постигнатото, а и не се очакват неприятни изненади, създаващи затруднения.

Мащабно погледнато периодът ще е нееднозначен. Неприятностите от предишната година ще се окажат добър урок за Заека, който ще преценява собствените си възможности много по-реално. Професионалните му умения ще получат висока оценка, което пък ще се отрази положително на финансовото му състояние.

Ще е полезно за Заека да разпределя равномерно периодите на работа и почивка, като си осигурява пълноценен отдих след моментите, свързани с повишено напрежение.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Дракон

Драконът най-после ще може да реализира замисли, които от доста време изпълват съзнанието му. Успехите му зависят от това доколко е готов да заложи на талантите, упоритостта и оригиналността си. Ако не си поставя прекалено амбициозни цели популярността, любовта и изобилието ще го съпровождат през цялата година.

През първата половина на годината събитията ще го принудят да преподреди приоритетите и ценностната си система. В края на годината напредъкът ще е стремителен и ще апликира върху финансовото състояние на Дракона.

В личен план източник на положителни емоции ще са предимно отношенията с приятелите, които неизменно ще подкрепят Дракона дори в най-смелите му планове и ще оказват финансова подкрепа при необходимост. С тяхна помощ ще промени и работното си място, ако има желание.

Любовен хороскоп за 2020 година

Змия

Интелектуалката-Змия ще трябва да реагира по-гъвкаво, по-обмислено и по-дипломатично от всеки друг път. Триумфът и или провалът зависят от умението й да анализира обстоятелствата и да се нагажда към тях. Ще се улесни, ако контролира емоциите.

Ще отбележи ново начало в личните си отношения и ще съумее да се справи с нестабилното към момента финансово положение. Не е изключено да намери подходяща работа в чужбина и да се премести, като там най-вероятно ще се чувства по-комфортно, отколкото на родното си място.

Змията трябва да насочи усилията си към довършване на започнатото, изглаждане на разногласията с приятелите и близките и справяне с вредните навици. Истински сериозните ѝ проблеми ще се коренят в методичното натрупване на нервно напрежение и злоупотреба с физическите и психическите ѝ възможности.

Коментирай