Новият месец февруари ще ни подложи на изпитания от различен характер. Ще бъде важно да не сме импулсивни, твърде емоционални. Имаме добри перспективи да напреднем в делата, които ни вълнуват, но само ако не бързаме на всяка цена. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са нееднозначни и в професионален план ще се редуват спадове и възходи. Ограничете проявите на агресия, провокирани от егото ви. Въздържайте се от важни решения с дългосрочно отражение върху кариерното ви развитие. Постарайте се да не отлагате текущите задачи, ще се натрупат и ще „зависнат“. Навременното им изпълнение зависи от добрата ви лична организация.

Ако имате желание да промените работното място търсете варианти след втората половина на месеца. Ще получите приходи от стари инвестиции. Въздържайте се от покупка на луксозни предмети.

Любовен хороскоп за февруари

Телец

Не превръщайте професионалните дискусии в словесни битки и лишени от съдържание спорове. Ще навредите необратимо на авторитета и партньорствата си. Бъдете особено внимателни при уреждане на въпроси, свързани с поземлена собственост и недвижими имоти. Не игнорирайте препоръките на колегите и не омаловажавайте забележките на шефовете. Наблюдавайте поведението на конкуренцията.

Не се надявайте на повишение на заплатата или на приходите, ако сте със самостоятелен бизнес. Ограничете разходите, за да избегнете „дупките“ в бюджета. Ако към момента имате кредити използвайте всеки допълнителен приход за погасяването му.