На 23 февруари настъпва новолуние в знака на Риби. То ще ни даде възможност да развием своите природни таланти и да достигнем пълния си потенциал. Периодът е подходящ за стартиране на нови проекти, поемане на рискове и сексуални взаимоотношения.

Нашите увереност, сила, жизненост и смелост ще се повишат, като е добре да обърнем и повече внимание на своето здраве, да започнем спортна активност, здравословен режим на хранене. С качествата, които имаме ще впечатляваме лесно, а враговете ни определено ще се страхуват.

Ретрограден Меркурий, Свети Валентин – какво да направите за любовта и какво не

Що се отнася до нашия любовен живот, той ще бъде с повече топлина, а чарът и харизмата ни няма да останат незабелязани. Сексуалните ни стремежи също ще се повишат и нищо няма да ни спре да преследваме своите страстни желания. Очакват ни приятни изненади и стимулиращи срещи. Ще бъдем готови да опитаме нещо ново и вълнуващо. Възможни са интересни срещи и запознанства. Ако сте обвързани внимавайте с изневерите.

Новолунието в Риби е подходящо за промени, експериментиране.

Нашата интуиция ще се повиши. Освен че ще мечтаем, вярванията ни ще бъдат положителни, но все пак от малко реализъм не боли. Не бива да сме безразсъдни. Време е да се съсредоточим върху изчистването на старото, както в дома, така и във взаимоотношенията.

6 от най-критичните зодии в зодиака

Ще можем да развиваме уменията си без да влагаме много усилия. Но новолунието в Риби съвпада и с друго събитие – ретроградния Меркурий.

Това новолуние ни дава много пътища и много възможности, но също така е възможно да изостри нашата чувствителност. Ще бъдем по-състрадателни, но и ще преживяваме по-емоционално събитията, които лично ни засягат. Затова е важно да запазим фокуса си и да не се поддаваме на емоциите.

10 важни качества, които жените търсят у един мъж

Ако се намирате в период, в който се чувствате по-объркани, стресирани и емоционални, доверете се на един красив камък, наречен смитсонит. Той има способността да носи баланс, успокоение. Смитсонитът ще облекчи притесненията ви, стреса ви и ще позволи на тялото ви да се отпусне.

Новолунията са онзи период, в който можем да посадим семената, да започнем да градим живота си отначало. С новолунието в Риби ще работим върху инстинктите си, така че е важно решенията, които ще вземем да не са импулсивни, емоционални, защото ще сгрешим.

Снимки: istock