Свободно време

Месечен хороскоп за март

Лъвовете да внимават с емоциите

02.03.2020г. / 14 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очакваме месец март с нетърпение. Надяваме се да е по-слънчев и в астрологичен план да ни донесе повече приятни събития. Март ще бъде динамичен месец. Някои зодии ще се радват на приходи, други ще трябва да внимават как харчат или пък да контролират емоциите си. Какво още ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

В началото на месеца ще сте леко апатични. Ще сте насочени към вътрешното си аз и ще се стремите към уединение. Ще ви е нужно време, за да подредите мислите и чувствата си и да постигнете хармония между психическото и физическото си състояние. В този период е препоръчително да се занимавате с текущите си познати, рутинни задачи, да пазите силите си и да се дистанцирате от конфликтни ситуации.

След като Меркурий излезе от ретроградност обстановката ще се разведри. Ще се справите с поредица сложни казуси, благодарение на навременната помощ на приятелите и близките. Ще улесните работата си, ако сте последователни и не се захващате с няколко неща едновременно.
Финансови проблеми не се очакват, ако избягвате непредвидените разходи.

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Телец

Ще разполагате с благоприятни условия за реализация на промени, които от доста време замисляте. Приятелите и близките роднини ще ви подкрепят и ще ви окажат необходимото съдействие. Не е изключено да попаднете на нови надеждни делови партньори и да получите удовлетворителни резултати от съвместната си работа. Обяснявайте идеите си разбираемо, за да си спестите досадни недоразумения.

През втората десетдневка на месеца ще сте в състояние да реализирате и най-амбициозните си планове, но след като Слънцето навлезе в знака на Овена е желателно да намалите темпото, да не започвате нови проекти и да не уреждате личните си взаимоотношения. Не раздавайте съвети по въпроси, с които не сте съвсем наясно.

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Възможно е да получите допълнителен приход от спорадична временна работа. Избягвайте услугите на онлайн търговията.

Коментирай