Свободно време

Силните и слаби страни на всяка зодия

Коя е най-добрата зодия и имали изобщо такава

18.03.2020г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Скорпионите несъмнено са най-сексапилни, чувствени, оригинални и невероятно работоспособни, което може да се оцени на 8 т. В същото време дори не си правят труда да крият качества като сарказъм и егоизъм, а злословието и интригантството са им направо втора природа с обективна оценка 10 т.

Стрелецът се отличава с постоянство, благородство, приключенски дух и ученолюбие. Полезни качества, даващи 9 т. Ядосат ли се обаче, стават избухливи, а започнат ли да разказват за преживяванията си имат навика да преувеличават и обичат да се хвалят, което може да се оцени на 3 т., защото трудно ще предизвика отрицателни последствия на някой друг, освен на тях самите.

Козирогът се слави със своята точност, старание, любознателност, перспективно мислене и дисциплина, даващи му максималните 10 т. И понеже си знае цената обикновено се държи претенциозно, гордо и дистанцирано. Това донякъде е и проява на инстинкт за самосъхранение, но все пак за поведението си получава 9 т.

Водолеите са отстъпчиви, целенасочени, неподправени и добри слушатели. Оценката за тях е 10 т. Може би точно затова са и любопитни, бъбриви, не умеят да пазят тайна, но тези качества не са крайно вредни, така че 1 т. е достатъчна.

И последни в списъка са кротките, потайни и винаги изпълнени със съчувствие Риби, които без никакво съмнение трябва да получат заветните 9 т. за добрите си качества. Но да не забравяме също така, че са непредсказуеми, нестабилни, лабилни и почти винаги готови да „плуват по течението“, което също е равно на 9 т.

Накрая всичко стига до проста аритметика: от положителната оценка ще извадим отрицателната, а полученият брой точки ще покаже кой е „по` по` най-“. Ще видите, че има и резултати с минусови стойности, но понеже „изследването“ е в рамките на шегата и няма за цел да засегне никого се надявам да не ми се разсърдите на крайната класация, която е:

  • Водолей – 9 т. 1-во място; Телец – 8 т. 2-ро място; Дева – 7 т. 3-то място;
  • Стрелец – 6 т. 4-то място; Овен – 5 т. 5-то място; Близнаци – 4 т. 6-то място;
  • Везни – 3 т. 7-мо място; Лъв – 2 т. 8-мо място; Козирог – 1 т. 9-то място;
  • Риби – 0 т. 10-то място; Рак – (-1) т. 11-то място; Скорпион – (-2) т. почетното последно място.

Една интересна тенденция има в класацията, ако забелязвате и тя е свързана със стихиите. В първата тройка имаме един въздушен и 2 земни знака, във втората – два огнени и един въздушен, в третата участва по един представител и на трите стихии – Въздух, Огън, Земя, докато на „финалната права“ имаме само водни знаци, в което има известна логика.

Снимки: Istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
стар познат ( преди 4 години )
Пак е плагиатствала от руски сайтове
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Християна ( преди 4 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Тъпаци ( преди 4 години )