Свободно време

Силните и слаби страни на всяка зодия

Коя е най-добрата зодия и имали изобщо такава

18.03.2020г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Тази любопитна статия е предоставена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева.

Често ми се случва да ме питат коя е най-добрата зодия или някой от присъстващите в компанията смело да заяви, че е от най-добрата зодия. Разбира се, такива въпроси или изказвания са несериозни, защото всички хора са компилация от добри и лоши качества. Както няма идеални и харесващи се на цялото човечество, така няма и толкова отвратителни, които да бъдат възненавидени от всички.

Изобщо, не бива да се изпада в крайности, но на база личните си наблюдения и многогодишен опит реших да направя нещо като неофициална класация на зодиакалните знаци, отчитайки и оценявайки положителните и отрицателните им черти по 10-обалната система. Ще съпоставя основните им положителни с основните им отрицателни черти от гледна точка на това доколко едните имат превес над другите или пък доколко по-често е проявлението им в ежедневния живот.

И така, започвам по естествения им ред:

Овен – те са спокойни, пъргави, доброжелателни, готови да помогнат, за което получават 8 т. От време на време проявяват невъздържаност, избухват и могат да ви наговорят какво ли не, но бързо им минава, готови са да се извинят за грешките си и моята оценка е 3 т.

Телците са прословути с търпението и здравия си разум, лесно се вписват в екип, а полезността на тези качества може да се оцени на 10 т. От друга страна, обаче, те са известни и с ината и самолюбието си. За да постигнат каквото са си намислили не биха се поколебали да прибегнат до манипулации. За щастие, негативните им качества не могат да причинят сериозни вреди и получават 2 т.

Близнаци – те са гъвкави, адаптивни, любезни към всички и заслужават 9 т. за положителните си качества. Но нали в тяхното тяло са скрити поне 2-ма души, това ги прави припрени, често хаотични, а ако не дай си боже не реализират желанията си стават и мнителни, отрицателни черти, които определено заслужават 5 т.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
стар познат ( преди 3 години )
Пак е плагиатствала от руски сайтове
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Християна ( преди 3 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Тъпаци ( преди 3 години )