Свободно време

Цвети Радойчева се справя с изолацията с йога и медитация

Времето сред природата я зарежда с положителна енергия

15.04.2020г. / 06 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Цвети Радойчева

Снимка: Цвети Радойчева

Певицата се премести да живее на своята вила в с.Радомирци. Цвети прекарва вече цял месец спокойно и на свобода времето под карантина, заедно със семейството си и малката си дъщеричка Ванеса.

Красавицата съвсем скоро отпразнува и своя имен ден на Цветница, в прекрасната градина, която има, сред любимите си хора. По повод празника, Цвети сподели в социалната мрежа прекрасни снимки, от които се вижда, че е позитивна, щастлива и в прекрасна форма, която поддържа с йога и медитации.

В обръщение в национален ефир, сподели още, че за нея вируса и пандемията са време на пробуждане. „Сега е моментът да се замислим за истинските и стойностни неща в живота ни.“ Като артист и човек на изкуството, всички нейни участия за този период са отменени, но Цвети Радойчева използва времето, за да работи по създаването на своя първи самостоятелен албум.

Времето под карантина я вдъхновява да прави нова музика и скоро ще представи и новата си авторска песен, в която засяга темата за духовността.

„Пренаситихме се от фалшиви приятелства, повърхностни взаимоотношения… Искаме бързо и лесно изкарване на пари, но не се замислихме за ценностите като доброто, човечност и великодушие, които трябва да съхраняваме в себе си. Крайно време е да започнем да ценим настоящия момент и да го изживяваме пълноценно.“

Цвети изпрати послание към своите почитатели в личния си профил във фейсбук със своята авторска песен „Изчезни“ като написа: „Хайде да ИЗЧЕЗВА този вирус и отново да се прегръщаме, да пеем и да пътуваме !

„Сигурна съм, че тази криза ще промени всички ни. Важното е тази промяна да бъде нашия ключ към по-добър, по-смислен и много по-щастлив живот!“, добавя певицата.

Снимките са предоставени от Цвети Радойчева

Коментирай