Свободно време

Финансов хороскоп за лято 2020

Как да управляваме парите си

16.05.2020г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лято 2020 определено ще бъде по-различно. Очакват ни промени, нови събития, но винаги ще ни вълнува какво ще е паричното ни състояние. Днес споделяме с вас финансов хороскоп за лято 2020.

Огнените знаци

Зодия Овен

Още през юни ще има възможности да подобрите финансовото си състояние. Но бъдете внимателни как харчите, не си позволявайте големи разходи. Ако действате разумно с парите това лято, ще можете да поправите и минали грешки, които сте допускали с парите. Новостите са напът, те ще ви дадат глътка въздух, ще си позволявате дребни удоволствия, но и потокът на парите ще върви към вас, Овни.

Тест: Изберете си ангелско число и вижте посланието му

Зодия Лъв

Лятото ще бъде интересно във финансов план, дори и в началото да не изглежда така. Ако положите малко повече усилия, ще намерите баланс между харченето и спестяването. Не купувайте излишно, а само най-необходимото. Бъдете разумни, защото предстоят промени. Обмисляйте добре всеки лев, който инвестирате, дори в уред за дома си.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Зодия Стрелец

Ще трябва да сте изобретателни, Стрелци, ако искате да подобрите финансовото си положение. В началото на юни може да имате известни трудности, да имате повече разходи от предвиденото. Възможности за печалби няма да ви липсват, но не чакайте всичко да ви дойде наготово. След юни, възможностите за по-добро финансово лято ще се открият пред вас. Ако финансовата ви ситуация не е ясна, отложете големите покупки, докато получите яснота и сигурност.

Коментирай