Свободно време

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Всеки има своите начини да преодолее разочарованията в любовта и връзките

15.05.2020г. / 09 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са склонни да се държат като деца, когато става дума за отхвърляне. Плачат като бебета, буквално сякаш някой им отнема любимата играчка. Те са чувствителна зодия, която трудно понася неодобрението на околните, камо ли отхвърлянето от партньор или близък приятел. Крале са на драмата, както и на това да хвърлят цялата вина върху другия. Понякога са склонни и към пасивна агресия, когато искат да убедят другия човек, че не се интересува от тях, че не му пука какво ще трябва да понесат от тази раздяла. Драмата за Раците е по-скоро, че ще останат сами. Те мразят самотата.

Какво предвещава за вас денят на раждане

Лъв

Лъвът никога не свиква с отхвърлянето. Той обожава вниманието на другите към себе си и когато някой не го харесва, той го приема изключително негативно. Лъвовете са свикнали да получават всичко. Когато някой ги отхвърли страдат дълбоко. Чувствата, които влагат, винаги са силни и в големи количества. Не пестят емоциите си и затова и понасят отхвърлянето много трудно. За да се довери отново на някого в любовта, Лъвът може дори да накара новия си кандидат да се доказва, за да се предпази от повторно нараняване. Тази стратегия обаче не работи при всички кандидати и е възможно Лъвовете да търпят неуспехи в любовта именно заради това си поведение без да го осъзнават.

Ретрограден Плутон ще се отрази напрегнато на тези 4 зодии

Дева

За Девите отхвърлянето е труден за преглъщане хап, който ги кара да се чувстват нещастни и потънали в скръб. Девите полагат всички усилия, на които са способни във връзките си и когато някой ги отхвърли, те просто не разбират какво не са направили, кое е било недостатъчно. За да се справят с отхвърлянето те често се опитват да разберат причините, довели до него. Това по някакъв начин ги кара да се чувстват по-добре. Когато признаят факта, че всеки прави грешки, успяват да продължат напред.

Коя е най-силната ви чакра според зодията и как е свързана с вашето здраве?

Коментирай