Свободно време

Месечен хороскоп за юни

Запознайте се с астрологичната прогноза на Петя Георгиева

01.06.2020г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Добрите резултати през този месец в повечето случаи ще са резултат от самостоятелна работа. Знаейки, че всичко зависи от вас ще сте по-уверени, по-инициативни и доста по-ефективни. Приливът на свежи идеи ще ви мотивира да завършите повечето си проекти и най-вече онези, които е трябвало или сте били принудени да отложите. Финализирането им ще е свързано и с допълнителни финансови постъпления, които никак няма да са ви излишни.

Психическото ви състояние ще е достатъчно стабилно, за да намерите правилни отговори на спорните въпроси и да изгладите съществуващите конфликти с колеги, съседи и роднини. Ще си дадете сметка, че основната причина за разногласия с любимия човек е навикът ви да давате предимство на своите интереси. Променяйки отношението си към партньора ще промените и качеството на връзката. Бъдете прецизни при работа с документи.

4 зодии, за които юни ще е прекрасен

Везни

За довършване на вече започнатото ще са ви необходими постоянство и последователност. Със сигурност ще се натъквате на разни дребни пречки, но не бива да ги приемате за фатални и да се отказвате. Отношенията с околните ще са сравнително спокойни. Колеги, които са ви създавали различни главоболия, ще се извинят за поведението си и ще търсят начин за компенсация. Ще се справите по-лесно, ако използвате познати методи на работа. Ако все пак се наложи да експериментирате и да импровизирате, то обмисляйте последствията подробно.

Обстановката в публичното пространство като цяло на моменти със сигурност ще е напрегната. Не приемайте събитията твърде лично, за да не допуснете да въздействат драматично върху ежедневието ви. Ще запазите устойчиви личните си отношения, ако не апликирате служебните тревоги у дома. Ако е възможно да отложите подписването на дългосрочни договори и пътуванията на големи разстояния за по-късен период от време, то направете го.

Любовен хороскоп за юни

Скорпион

Мобилизирайте се максимално, защото събитията, които предстоят няма да са от най-приятните. Вероятно ще се наложи да се справите с поредица енигми. Да действате в условията на неизвестност, да взимате решения с дългосрочен ефект при липса на достатъчно информация. Опитайте се да си представите крайните резултати с различни варианти, последствията от тях и възможностите за коригиращи ходове. Бъдете готови да се справите с подмолни интриги, с опити да ви въвлекат в съмнителни затворени групи, да въздействат върху инстинктите ви. Контролирайте мислите и емоциите, за да не попаднете в коварните лапи на илюзиите.

Бъдете особено разумни, уреждайки финансови въпроси. Партньорите и колегите ви изневиделица може да се активират и да потърсят съучастието ви в атрактивни на пръв поглед проекти, приключения, инициативи. Със сигурност ще са по-скоро губещи авантюри, изискващи прекалено много време, средства и енергия, така че не се увличайте излишно. Личните отношения ще са вдъхновяващи.

Стрелец

Най-важното събитие през този месец е Лунното затъмнение, което ще се случи във вашия знак. Ефектът от него ще е комплексен и няма да се изчерпи само в конкретния ден. Проблемите обикновено за известно време остават „скрити“, но рано или късно привличат вниманието. Което е започнато по-рано не само ще може да бъде завършено, но и ще донесе приходи. Стари делови контакти изведнъж може да придобият романтичен нюанс. Засилват се емоциите, но се снижава способността за обективен анализ на текущата информация.

Работоспособността ви ще е достатъчна, за да се занимавате с няколко неща едновременно. Изпълнявайки рутинните си задължения бихте могли да си направите един „личен отчет“ за постигнатото до момента и да се освободите от всичко, което вреди на ефективността ви. При уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация бъдете максимално сдържани.

Всяка връзка има своята зодия - вашата коя е?

Козирог

Отхлабването на карантинните мерки ще даде тласък на някои отрасли в икономиката и ще активира контактите. Заемете се първоначално с изясняване етапа на развитие на задграничните ви договори и сделки, ако имате такива. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, въздържайте се от щедри обещания и прекалено смели решения. Ако няма как да отложите във времето уреждането на финансови въпроси с големи стойности, то разпределяйте средствата си грамотно и търсете консултация със специалисти за казусите, при които не сте съвсем убедени в преценката си.

След като Меркурий навлезе в ретроградно движение е за предпочитане да ревизирате и анализирате сключените към момента договори и уговорки, отколкото да оформяте нови. Изразходвайте ресурсите си икономично. Имайте си едно наум, че част от постъпленията, на които се надявате може и да се забавят. Не отказвайте участие и подкрепа за организацията на благотворителни акции, но и не им посвещавайте цялото си време и ентусиазъм.

Тъмната страна на Водолея

Водолей

В началото на месеца ще можете (а и ще е правилно) да действате с обичайното си темпо. Дори да сте си набелязали някакви промени или иновации, те най-вероятно ще останат само на етап обмисляне и подготовка. Колкото и да ви се иска, обстановката няма да е подходяща за стартирането им или пък ще зависи от чужда воля, върху която нямате въздействие. Както физическите, така и интелектуалните ви възможности обаче, ще са достатъчно за да се справите с работата си перфектно, което пък ще се отрази положително на самочувствието ви.

Виртуалните контакти ще продължават да са с повече тежест от реалните, което ще ви позволи да популяризирате творческите си инициативи. Ще можете да отделите време и да получите окуражаващи сигнали от партньори, с които работите отдавна, за стартиране на някои стари замисли. За предпочитане е да го направите в края на месеца. Управлението на процесите ще е почти изцяло във вашите ръце.

Таро прогноза за юни

Риби

Един от факторите за гарантиран успех е собственото ви старание и целенасоченост. Интересите ви в началото на месеца ще са ориентирани предимно към уреждане на личните отношения. Някои детайли ви убягват и е желателно да правите нещата „крачка по крачка“, етап след етап, а не състезателно и залпово, за да си спестите грешки, които може и да не са фатални, но ще са демотивиращи. Любовта, разбира се, има нужда от фантазия, но има нужда и от прагматизъм. Не предприемайте ходове за реорганизация на връзката си без да сте ги обсъдили с любимия човек.

Ваши инициативи, които към момента са в застой, вероятно ще получат шанс за реализация и то не заради собствените ви усилия, а по предложение на преките ви ръководители. Фактът, че работата ви е оценена, макар и след време, ще ви подейства тонизиращо, стимулиращо и вдъхновяващо. Ще си осигурите и липсващите ресурси след активното съдействие на високопоставена личност.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати