Свободно време

Перфектен тен днес, перфектна кожа ден след ден

Перфектният фон дьо тен

09.02.2024г. / 09 00ч.
Аз жената
Перфектен тен днес, перфектна кожа ден след ден

Фон дьо тенът е един от основните компоненти, ако искаме да сме с перфектно изравнен тен на лицето. Ако го ползвате ежедневно в рутината си за красота, трябва да знаете, че за да бъде кожата ви здрава, сияеща и изглеждаща по-млада въпреки напредването на годините, трябва да съобразявате фон дьо тена си с някои фактори. Ако ползвате един и същи фон дьо тен през последните 10 години например, вече е време да го смените. 

Открийте новия фон дьо тен Phyto-Teint Perfection на Sisley

Phyto-Teint Perfection е дълготраен матиращ фон дьо тен, който осигурява перфектен тен и подобрява качеството на кожата с всяко нанасяне. Формулиран с комплекс Ideal Skin, разработен от Лаборатории Sisley, който интензивно хидратира, изглажда текстурата на кожата и озарява тена.

Дълготрайната текстура със средно до високо покритие не се разтича и осигурява съвършен и равномерен тен през целия ден. Богата колекция от 12 нюанса, подходящи за всеки тип и цвят кожа.

Като комбинира своя 40-годишен опит във физиологията на кожата и козметологията и работата на изследователските си лаборатории, Sisley предефинира ролята на фон дьо тена. 

Иновация 

От бранда разкриват, че са идентифицирали вътрешните и външни фактори, които увреждат качеството на кожата. След това са изследвали как кожата реагира на тези агресори, причиняващи несъвършенства и други кожни проблеми. Накрая селектират най-добрите активни съставки, за да осигурят таргетирани и мощни действия за грижа за кожата.

Резултатът е комплекс Ideal Skin, формула с тройно действие за хидратация, изглаждане и озаряване.

Средно до високо покритие, матов завършек

Дълготрайната текстура със средно до високо покритие не се разтича и осигурява съвършен и равномерен тен през целия ден. Несъвършенствата са прикрити, порите са невидими.

Текстурата на кожата е изгладена и равномерна. Тенът е перфектен.

Богата гама от 12 нюанса

Богата колекция от 12 нюанса, подходящи за всеки тип и цвят кожа. Гамата Phyto-Teint Perfection е с 5 нива на интензитет, които съответстват на цвета на кожата, от най-светлия 0 до най-тъмния 4. Подтоновете са три – студен (C), неутрален (N) или топъл (W), които съответстват на повече или по-малко розов или жълтеникав нюанс на кожата.

Приложение

От марката предлагат 3 начина на приложение за 3 различни покрития:

  • С четка кабуки – за бързо и лесно нанасяне и средно покритие: Нанесете с изглаждащи движения, започващи от средата на лицето, в посока навън, за да покриете цялото лице.
  • С четка за флуиден фон дьо тен – за прецизно нанасяне и високо покритие: Нанесете с нежни кръгови движения от центъра на лицето в посока навън.
  • С пръсти – за прецизно и естествено покритие: Нанесете фон дьо тена с леко потупване с пръсти върху зоните, които трябва да бъдат коригирани, след което разнесете с изглаждащи движения.

Свързани статии