Свободно време

Актрисата Кели Престън почина на 57 години

Съпругата на Джон Траволта загуби битката с рака на гърдата

13.07.2020г. / 11 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram/JohnTravolta

Снимка: Instagram/JohnTravolta

Кели Престън, позната с ролята си на годеницата на Том Круз във филма „Джери Магуайър“, е починала на 57 години, съобщи нейният съпруг Джон Траволта в профила си в Instagram. За съжаление, актрисата загуби битката с рака на гърдата, с който се бореше две години.

В съобщението си Траволта пише: „С натежало сърце ви информирам, че моята красива съпруга Кели загуби своята двегодишна битка с рака на гърдата. Тя водеше смела битка, подкрепена от любовта на много хора. Моето семейство и аз ще бъдем вечно благодарни на нейните лекари и медицински сестри в MD Anderson Cancer Center, всички медицински центрове, които помогнаха, както и на многото нейни приятели и любими хора, които бяха до нея. Любовта и животът на Кели ще се помнят винаги. За известно време ще се посветя на децата ми, които загубиха своята майка, затова простете ми предварително, ако нямате новини от нас известно време. Но ви моля да знаете, че аз ще усещам вашата любов в седмиците и месеците пред нас, докато се възстановяваме. С цялата си любов, JT.“

Кели Престън и Джон Траволта се женят през 1991-а година, като актрисата има и друг брак преди това, с актьора Кевин Гейдж. Двойката има три деца – синове Джет и Бенджамин, дъщеря Ела Блю. Най-голямото им дете Джет Траволта е имал болестта на Кавазаки като дете, която е причинила поредица от припадъци. През 2009-а по време на семейна ваканция на Хаваите, вследствие на такъв припадък 16-годишният Джет умира.

Коментирай