Свободно време

Таро карта за 18 юли

Пазете се от лицемерие днес

18.07.2020г. / 07 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Крал на жезлите. Олицетворява честен човек, човек на бизнеса, закона или божествеността; отговорен, също и справедлив.

Добре е да отделим днешния ден за документални дела, да въведем ред в работата си, да подредим, да изчистим недоразумения с околните. Крал на жезлите олицетворява импулсивен, но винаги честен човек. Съвети, които трябва да се следват. Статукво, което е добро за нас, добър брак.

Съвет за деня – Крал на чашите. Прави впечатление, че днес е наситен ден на мъжка енергия. Огън и вода, което може да значи някакво противоборство, сблъсък на авторитети. Труден компромис, почти невъзможен. Не е изключено лицемерие, маскирано като желание за помощ, по-добре изберете съвета на човек, който се е доказал във времето и не приемайте помощ от хора, които не познавате, колкото и авторитетни да ви изглеждат.

В работата

Пазете се от лицемерие, от нови предложения на хора, които не познавате, особено ако ви въвличат в нещо непознато за сметка на дългогодишен ангажимент. По-добре се придържайте днес към познатото, към това, което се е доказало. Дори да ви обещават много, уверете се, че не ви мамят преди да приемете.

Опитайте се да не сте импулсивни и да не се поддавате на емоции, придържайте се към рационалното и традиционното.

За влюбените и семейните

Ако нямате партньор може би се колебаете между двама. Ако се чудите кой да изберете, доверете се на този, който познавате от повече време, този, който се е доказал в намеренията си към вас.

На дългогодишните двойки тази комбинация препоръчва да се въздържат от авантюри. Запазете връзката си и имайте доверие на партньора. Не се въвличайте в отношения с нови хора. Възможно е да съжалявате.

Не допускайте чужда намеса в отношенията ви, дори да е от близки хора.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай