Свободно време

Ретрограден Уран носи положителни промени за 3 зодии

Вижте дали вашата е сред тях

22.08.2020г. / 07 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 15 август планетата Уран зае своята ретроградна позиция в знака на Телец, което ще ни донесе големи промени и предизвикателства. Уран се свързва с внезапните промени, желанието да сме бунтари. Неговата ретроградна фаза ще приключи на 14 януари 2021 г. През този период фокусът ни ще бъде върху парите, начина по който изразяваме себе си, себестойността ни, удоволствията в живота.

По време на ретроградния Уран ще е важно да погледнем към бъдещето, новите посоки, иновациите, старите модели няма да работят за нас. Рутината няма да ни отведе там, където искаме да бъдем. Важно е да помислим какво ни се е случило от началото на 2020 г. и да се опитаме да интегрираме уроците на съдбата в живота си. Бъдете с повишено внимание и не се отчайвайте, ако нещо не се случи в този момент, в който ви се иска. Внимавайте как харчите парите си.

Три зодии ще се радват на повече положителни събития. Те са:

Зодия Телец

Телецът е неподвижен земен знак, а представителите на зодията са известни със своята упоритост. Това означава, че докато Уран е ретрограден може да направи следващите месеци неудобни за вас, да повиши още повече желанието ви за промяна. Тази космическа енергия ще ви помогне да покажете една по-различна и добра версия на себе си. Ще осъзнаете много нови неща за себе си, ще покажете своето ново Аз, може би дори ще промените нещо в личния си стил. Не бива да се страхувате от промените, а ги приветствайте.

Венера в Рак – какво ви очаква в любовта

Зодия Дева

Ретроградният Уран ще ви помогне да разширите хоризонтите си, за да се отворите за нови преживявания. Приемете следващите месеци като период на голям растеж и учене. Чудесно време да помислите върху хората в живота ви, местата, които искате да посетите, обученията, на които искате да се запишете. Обграждайте се с хора и неща, които ви действат стимулиращо. Обмисляйте добре всяко свое решение, емоционално взетите може да ви окажат лоша шега. Очаква ви един рестартиращ период.

Новолуние в Лъв на 19 август – поставяме ново начало

Зодия Козирог

Фокусирането върху работата ще бъде лесно за вас, Козирози. Въпреки това, ретроградната позиция на Уран ще ви напомни да бъдете отворени за нови възможности, когато става въпрос за това как търсите удоволствието в живота си. Ако искате да извлечете максимума от този няколкомесечен период, променете настройката си и осъзнайте, че е време да започнете да правите онези хубави неща, да се забавлявате, за да се чувствате наистина добре. Настоящата 2020 година е непредсказуема. Затова отделете време и енергия, за да помислите и поработите върху нещата, които ви правят щастливи и да се научите да изразявате себе си по нови начини.

Коментирай