Свободно време

Брад Пит има нова приятелка (снимки)

Ослепителна е

27.08.2020г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram bradpittofflcial

Снимка: instagram bradpittofflcial

Тя е на 27, казва се Никол Потуралски и е германски модел. Според западни таблоиди, красавицата е новата любима на холивудския актьор Брад Пит (56) и двамата започнали тайно да се срещат през миналия ноември. Двойката е била засечена на 26 август в Южна Франция, да каца с частен самолет на летище „Льо Кастелет“. Влюбените били облечени кежуал, а на лицата си носили задължителните заради COVID-19 предпазни маски. 

Никол е невероятно красива и секси, външността ѝ напомня на тази на Анджелина Джоли. Брад и Анджелина обявиха решението си да се разведат през 2016 година, но адвокатите им все още работят по някои споразумения, което бави и официалния край на брака им.

Никол Потуралски се радва на успешна модна кариера в Германия и е майка на 5-годишен син. Красива, но и умна, владееща 5 езика.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат 3 биологични деца и три осиновени. Как ще се развие новата любовна история на 56-годишния Брад, предстои да разберем. В галерията ни може да видите още снимки на ослепителната  Никол Потуралски.

Коментирай