Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Близнаците да не рискуват с парите

02.11.2020г. / 07 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Пестете си силите в началото на месеца. Разпределяйте задълженията си така, че да действате с умерено темпо. Постарайте се да започвате деня с леки физически упражнения за тонизиране и подобряване на кръвообращението. Ще ви помогне да запазите настроението си оптимистично дори когато дните са мрачни, а това през ноември, както знаете, е сравнително често явление. Ще сте забележимо по-работоспособни и ефективни, ако успеете да се преборите с мрачните мисли и апатията.

Любовен хороскоп за ноември

След първата десетдневка енергетиката ви бавно, но устойчиво ще се повишава. Тогава ще сте в състояние да довършите сложните занимания и да намерите отговор на трудните въпроси от лично естество. Обстоятелствата ще са благоприятни и, в случай, че имате с някого персонални конфликти, ще успеете да ги изгладите.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
A ako tozi deto pishe statite misli ce vpecatlyava jestoko laje vseki moje da pise kvo si iska svoboda na slovoto takace na nikoi ne mu dreme kvo se pise osobenno vav tezi *** tuk vsicko e falsОт редакцията:А може и да е с кирилица, но разбира се кой както може, все е по-добре, отколкото никак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )